Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Vibrátor JoyFlesh Miya Rabbit čierny

Vibrátor JoyFlesh Miya Rabbit čierny

Elegantný vibrátor JoyFlesh Rabbit Miya v sexi čiernej farbe z hodvábneho silikónu so zlatým očkom. Dva ultra tiché motory s 10 silnými vibračnými režimami.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Doprajte si úplne elegantný vzhľad a poriadnu dávku luxusu. Posuňte hranicu vašej rozkoše na ďalšiu úroveň a vychutnajte si tento luxusný králičí vibrátor JoyFlesh Miya plnými dúškami. Nádherný dizajn čiernej farby doplnený o zlatý prvok očká rukoväte z odolného ABS plastu vás očarí na prvý pohľad. Celý vibrátor je potom vyrobený z tak hodvábne jemného a zamatovo hebkého silikónu, že ho nebudete chcieť pustiť z ruky a vaše partie budú ako v bavlnke. Na výber máte 10 vibračných a pulzačných režimov, ku ktorým si môžete zvoliť jednu z 5 intenzít sily. O to sa postarajú dva neuveriteľne tiché a veľmi výkonné motory pracujúce súčasne. Každý motor však vibruje v inom rytme, aby vaše prežitky boli ešte zábavnejšie. Mäkké a ohybné telo vibrátora je ergonomicky tvarované tak, aby perfektne zameral na najvzrušujúcejšie miesto ženského tela. Reč je o bodu G, ktorého brnivá masáž vás vynesie do erotického raja. Ľahko rozšírená špička a vyvýšený bod uprostred ramena doprajú vašej lasturke tú najintenzívnejšiu starostlivosť. Ku všetkému flexibilný stimulátor klitorisu poskytne zmyselný dotyk vašej perličce, takže si hrátky s týmto pomocníkom ihneď zamilujete. Báječné orgazmy môžete prežiť aj v sprche, pretože je vibrátor IPX4 vodeodolný. Energiu mu pohodlne dobijete pomocou priloženého USB kábla, ktorý nájdete v krásnej krabičke.
Rozmaznávajte svoje telo týmto skvostným kúskom a popustite uzdu zvodným intímnom momentom.

Jednoduché ovládanie ho dovolí rýchlo použiť naozaj kdekoľvek. Podržte tlačidlo + počas 2 sekúnd pre zapnutie. Vibrátor vás privíta prebliknutím LED diódy a spustí sa prvý vibračný režim. Následnými krátkymi stlačeniami prostredného tlačidla so symbolom zátvoriek meníte jednotlivé rytmy vibrácií a pulzácií. Pre každý z nich môžete vyberať intenzitu sily. Krátkymi stlačeniami tlačidla + pridávate na sile a krátkymi stlačeniami tlačidla - ich uberáte až do ich pozastavenia. Krátkym stlačením tlačidla + ich znovu zapnete. Pre úplné vypnutie podržte tlačidlo + opäť po dobu 2 sekúnd.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor JoyFlesh Miya Rabbit:

  • elegantný králičí vibrátor pre dráždenie bodu G a klitorisu súčasne
  • flexibilný stimulátor a mäkké ohybné rameno
  • ergonomicky tvarované telo pre ešte zmyselnejšie chvíle
  • kvalitný zamatovo hebký silikón ozdobený zlatým ABS plastom
  • dva neuveriteľne tiché a výkonné motory
  • 10 fantastických vibračných a pulzačných režimov a 5 intenzít sily
  • vodeodolný podľa IPX4 pre mokré radovánky v sprche
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna, zlatá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 19 cm, použiteľná dĺžka 10,7 cm, priemer 3,2 cm, dĺžka stimulátora 4 cm, priemer stimulátora 2,5 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Veľkosť:
Ovládanie:
Pohon:
 
Napájanie:
Povrch:
Materiál:
Farba:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
0,00 cm
Použiteľná dĺžka:
10,70 cm
Priemer:
0,00 cm
Podrobnejšie rozmery: