Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Vibrátor LELO INA WAVE modrý

Vibrátor LELO INA WAVE modrý

Vodotesný vibrátor LELO INA WAVE v modrej farbe z hodvábneho silikónu s 10 vibračnými a pulzačnými režimami a údernou funkciou.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Skombinujte najluxusnejšiu extáziu so štýlovým dizajnom, intenzívnymi prežitkami z vibrácie a stimulácie G bodu a klitorisu. Ak vám z tejto rovnice vyšiel absolútne neodolateľný búrlivý orgazmus, potom ste sa ešte nepriblížila k tomu, ako s vami zatancuje tento vibrátor LELO INA WAVE v modrej farbe. Bol vyvinutý pre fantastické milostné okamihy a prepojenie všetkých zmyslov. Zamatovo hebký a jemný silikón pohladí vašu pokožku s mimoriadnou nežnosťou a jeho výrazné hrany budú pikantným doplnkom vzrušujúcej jazdy. Zahnutá špička presne cieli na dokonalé dráždenie erotogénneho bodu G a flexibilný stimulátor klitorisu sa zameria na vašu perličku lásky. Jeho extra tichý motorček, 10 vibračných a pulzačných režimov obohatených o patentovanú technológiu WaveMotion vám nedovolí myslieť na nič iné, než na euforické a hypnotické prežitky z úžasnej intímnej chvíľky. Táto funkcia napodobňuje šikovné prsty vášho milenca. Preskúmajte rôzne vzory a intenzity, kým nezažijete dvojité vyvrcholenie. Vibrátor INA WAVE je vodotesný pre mnohonásobnú intenzívnejšiu zábavu v sprche či vo vani a energiu mu doplníte za dve hodinky nabíjania cez priložený USB kábel, aby vám mohol venovať necelé dve hodiny svojich služieb. V exkluzívnej krabičke bude perfektným darčekom. Súčasťou balenia je aj saténové vrecúško pre bezpečné uloženie vibrátora. Uvoľnite sa a zabudnite na všetky starosti všedného dňa.

Jednoduché ovládanie vás bude baviť. Vibrátor zapnete a vypnete podržaním stredného tlačidla. Vibračné režimy meníte tlačidlami hore a dole, intenzitu jednotlivých vibračných režimov najprv tlačidlom "+" a "-". Po ďalšom zapnutí si pamätá posledný používaný režim. Každá zmena v nastavení je oznámená blikajúcim podsvietením ovládacieho panela. V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor LELO INA WAVE:

  • veľmi tichý a výkonný motor
  • 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • patentovaná technológia WaveMotion pripomínajúca pohyby prstov
  • kvalitný zamatovo jemný a hebký silikón
  • vodotesný pre mokré hry
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: modrá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: vibrátor - celková dĺžka 19,5 cm, použiteľná dĺžka 10,5 cm, priemer 3,5 cm; stimulátor klitorisu - dĺžka 4,5 cm, priemer 1,8 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Veľkosť:
Ovládanie:
Pohon:
Li-ion 
Napájanie:
Povrch:
Vlastnosti a funkcie:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
19,50 cm
Použiteľná dĺžka:
10,50 cm
Priemer:
3,50 cm
Podrobnejšie rozmery:
stimulátor klitorisu - dĺžka 4,5 cm, priemer 1,8 cm