ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor LORA DICARLO Onda Robotic G-Spot zelený

Vibrátor LORA DICARLO Onda Robotic G-Spot zelený

Fantastický vibrátor z hebkého lekárskeho silikónu s mikrorobotikou. Imitácia pohybujúceho sa prsta poteší bod G spoločne s 10 intenzitami silných vibrácií.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Ak by ste rada zažila nezabudnuteľný orgazmus, potom sa pohodlne usaďte a objavte jedinečný a inovatívny vibrátor LORA DICARLO Onda. Táto unikátna erotická pomôcka moderného dizajnu zelenej farby vás rozmazná a dopraje nečakane intenzívne dobrodružstvo. Onda bol vyvinutý s maximálnou starostlivosťou pre všetky ženy, ktoré chcú objavovať svoje tajomné zákutia a vychutnávať si nové zážitky plné rozkoše a vášne.
Vibrátor je vyrobený z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu prvotriednej lekárskej kvality, ktorý je úplne nezávadný pre ľudskú pokožku, ktorú pohladí s fantastickou nežnosťou. Jeho pevné telo disponuje veľmi úzkou špičkou, ktorá uľahčí penetráciu a výrazným zúžením smerom k základni, čo vám ponúkne nečakaný komfort a pohodlie pri používaní. Perfektne sa prispôsobí ženskému vnútru a je vhodný aj pre začiatočníkov. Ergonomické zakrivenie je obohatené o mäkké miestečko, ktoré ukrýva pohybujúcu sa guľôčku. Technológia využívajúca mikrorobotiku napodobňuje pohyb prsta pri dráždení najcitlivejšieho bodu na ženskom tele. Nájdite svoj bod G a doveďte svoje pocity až do stavu nespútanej extázy. Základňa z odolného ABS plastu sa dobre drží v ruke a skvele sa s ním tak manipuluje. Tiež ho dostanete s priesvitnou hygienickou krytkou, ktorá zaistí čistotu hračky pri uschovaní či cestovaní.
Výkonný motor vám po plnom nabití zaistí takmer dvojhodinové hrátky. Na výber máte 10 rýchlostí pohybu guľôčky. Navyše si môžete svoje potešenie nastaviť priamo na mieru, pretože si môžete zvoliť jednu zo 4 pozícií, v ktorých sa bude guľôčka nachádzať. Strieda sa tak poloha, krátke rýchlejšie ťahy a dlhé ťahy po celej dĺžke špičky. Aby bola vaša túžba ukojená, je možné doplniť stimuláciu bodu G ešte hlbokou vibráciou, pre ktorú je možné nastaviť až 10 intenzít sily. Vaše možnosti tak dostanú široký rozmer a je len na vás, ako preskúmate svoje telo. V momente vášho vyvrcholenia môžete stlačiť jeho veľké tlačidlo, ktoré zníži všetky funkcie na minimum, čím si užijete parádny dojazd svojich pocitov v lone.
Zistite čo sa vám páči a čo vám vyhovuje aj v sprche alebo vo vani, kedy v spojení s teplou vodou bude ešte o trochu viac vzrušujúce. To vám dovolí jeho plná vodotesnosť IPX7. Na zadnej strane základne nájdete kovové piny, ku ktorým pripojíte magnetický USB kábel, ktorý mu dodá energiu pre ďalšie zmyselné okamihy.
Ešte ste nenašli svoj bod lásky? Jazda vášho života na vás ešte len čaká.

Jednoduché ovládanie vás nezaskočí. Podržte veľké tlačidlo s logom značky po dobu 3 sekúnd pre zapnutie. Vibrátor rozbliká LED diódu pod tlačidlom, nastaví guľôčku a spustí sa do pohotovostného režimu. Na dne základne nájdete ďalšie tlačidlá. Krátkym stlačením ľavého dlhšieho tlačidla bez symbolu na strane s označeným + spustíte a meníte intenzitu vibrácie. Krátkymi stlačeniami rovnakého tlačidla na strane - ju zase uberáte až do pozastavenia vibrácie. Krátkym stlačením pravého kratšieho tlačidla so symbolom + spustíte a meníte intenzitu pohybujúcej sa guľôčky. Krátkymi stlačeniami rovnakého tlačidla na strane - ju zase uberáte až do pozastavenia guľôčky. Krátkymi stlačeniami malého okrúhleho tlačidla meníte pozíciu pohybu guľôčky. Pri krátkom stlačení veľkého tlačidla s logom v akomkoľvek režime dôjde k zníženiu intenzity všetkých funkcií na minimum. Vibrátor vypnete dlhým podržaním tlačidla s logom značky po dobu 3 sekúnd.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať vibrátor LORA DICARLO Onda Robotic G-Spot:

  • luxusná erotická pomôcka pre ženy v modernom elegantnom dizajne
  • vyrobené z kvalitného zamatového lekárskeho silikónu a odolného ABS plastu
  • príjemná úzka špička uľahčujúca penetráciu a zúžené telo pre príjemné používanie
  • ergonomicky zahnuté pevné rameno sa skvele prispôsobí ženskému vnútru
  • mikrorobotika pohybujúca guľôčkou napodobňuje pohyb prsta pre bezkonkurenčnú stimuláciu bodu G
  • výkonný motor ponúkne 10 režimov rýchlosti guľôčky a 10 intenzít sily hlboké vibrácie
  • 4 pozície doprajú dokonalé nastavenie vášne na mieru
  • funkcia okamžitého zníženia intenzít po vrchole dopraje vzrušujúci dojazd emócií
  • hygienický kryt na bezpečné uschovanie i cestovanie
  • vodotesné prevedenie pre mokré hrátky v sprche alebo vo vani
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: zelená, transparentná
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 18,8 cm, použiteľná dĺžka 12,8 cm, priemer 3,9 cm, priemer tela 2,4 cm, priemer základne 5,2 cm
Vibrácia: áno
Pohon: dobíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Veľkosť:
Ovládanie:
Pohon:
Li-ion 
Napájanie:
Povrch:
Vlastnosti a funkcie:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
18,80 cm
Použiteľná dĺžka:
12,80 cm
Priemer:
3,90 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka 18,8 cm, použiteľná dĺžka 12,8 cm, priemer 3,9 cm, priemer tela 2,4 cm, priemer základne 5,2 cm