Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Vibrátor LORA DICARLO Ose 2 Premium Robotic biely

Vibrátor LORA DICARLO Ose 2 Premium Robotic biely

Luxusný vibrátor LORA DICARLO Ose 2 z hodvábneho lekárskeho silikónu. Ohybné rameno s masérom bodu G a bezdotykové dráždenie klitorisu pomocou tlakových vĺn.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Luxusná erotická pomôcka, ktorá splní všetkým ženám tie najtajnejšie sny a túžby? Jednoznačne tento zmyselný vibrátor LORA DICARLO Ose 2. Unikátne zariadenie v sexy bielej farbe, ktoré odprevadí vaše orgazmy až na vrchol samotnej extázy si zamilujete ihneď po rozbalení exkluzívnej krabice. Bol navrhnutý tak, aby verne napodobnil ľudský kontakt. Kombinuje tak úžasný materiál a bezkonkurenčné moderné funkcie.
Je vyrobený z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu prvotriednej lekárskej kvality, ktorý je zdravotne nezávadný a vhodný aj pre citlivú pokožku. Dokonale hladký povrch je tak hodvábny na dotyk, že sa ho nebudete chcieť nikdy vzdať a pohladí vaše partie s neuveriteľnou nežnosťou. Veľká hlava sa perfektne drží v ruke a dobre sa s ňou manipuluje. Dlhé rameno s úzkou špičkou je rozšírené na konci a disponuje ohýbateľnou konštrukciou, ktorú si prispôsobíte presne podľa svojich preferencií.
Čo si priať od hračky, aby vás prekvapila rýchlou a nespútanou rozkošou? Dva extrémne výkonné motory, ktoré nechajú vybuchnúť gejzír vášne vo vašom lone. Jeden ovláda pohybujúcu sa guličku, ktorá imituje pohyb prsta a presne sa zameria na bod G, ktorý veľa žien považuje za najcitlivejšie erotogénne miesto. Keď sa k tomu pridá bezdotyková stimulácia klitorisu pomocou tlakových vĺn vďaka technológii AirFlow, potom zažijete taký ohňostroj, že vaše stonanie bude počuť na míle ďaleko. Celkovo máte na výber pre svoje vyvrcholenie 10 intenzít sily tlakovej pulzácie a 9 rýchlostí pohybu guličky, pre ktorú môžete vyberať jednu zo 4 polôh. Stačí zaviesť rameno do vagíny, priložiť oválnu hubičku na klitoris a nechať sa unášať. Fantastické!
Vyskúšajte ho aj v spojení s teplou vodou, kedy môžu byť prežitky ešte viac vzrušujúce. To vám dovolí jeho plná vodotesnosť. Akonáhle mu dôjde energia, pripojte ho ľahko k priloženému magnetickému USB káblu a onedlho vám bude opäť na celú hodinu k službám. Po vychladnutí emócií ho uložíte v saténovom vrecúšku.
Oddajte sa pôvabným vlnám a masáži vašich citlivých partií a vychutnajte si búrlivé chvenie celého vášho tela.

Jednoduché ovládanie zvládnete s prehľadom. Podržte vrchné tlačidlo s logom po dobu 3 sekúnd, čím ho zapnete a uvediete do pohotovostného režimu. Stimulátor vás privíta rozblikaním LED diódy. Krátkym stlačením väčšieho tlačidla bližšie k tlačidlu pre spustenie zapnete a meníte jednotlivé intenzity tlakových vĺn, rovnakým tlačidlom na opačnej strane zase intenzitu uberáte až do pozastavenia pulzácií. Krátkymi stlačeniami menšieho tlačidla bližšie k tlačidlu spustenia zapnete a meníte jednotlivé rýchlosti guľôčky, rovnakým tlačidlom na opačnej strane zasa rýchlosť uberáte až do pozastavenia masáže. Krátkymi stlačeniami okrúhleho tlačidla meníte polohu guľôčky. Stimulátor vypnete dlhým podržaním vrchného tlačidla s logom po dobu 2 sekúnd.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať vibrátor LORA DICARLO Ose 2:

  • luxusná erotická pomôcka pre tie najdokonalejšie intímne prežitky
  • vyrobené zo zamatového lekárskeho silikónu prvotriednej kvality
  • úžasne hladký a hodvábny povrch príjemný na dotyk
  • ergonomické ohýbateľné rameno s pohyblivou guličkou pre bezkonkurenčnú masáž bodu G
  • bezkontaktná stimulácia klitorisu pomocou tlakových vĺn
  • dva výkonné motory ponúka 10 intenzít pulzovania a 9 rýchlostí pohybov guličky
  • na výber zo 4 polôh masážnej guličky
  • vodotesné prevedenie pre mokré hrátky v sprche alebo vo vani
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: biela
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka stimulátora 34 cm, použiteľná dĺžka 24,5 cm, dĺžka v ohnutom stave 15,3 cm, priemer ramena 3,3 cm, šírka hlavice 7 cm, hĺbka hlavice 7,8 cm, vnútorný rozmer hubičky 1,3 cm x 1,8 cm
Vibrácie: nie
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Veľkosť:
Ovládanie:
Pohon:
Li-ion 
Napájanie:
Povrch:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
34,00 cm
Použiteľná dĺžka:
24,50 cm
Priemer:
3,30 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka stimulátora 34 cm, použiteľná dĺžka 24,5 cm, dĺžka v ohnutom stave 15,3 cm, priemer ramena 3,3 cm, šírka hlavice 7 cm, hĺbka hlavice 7,8 cm, vnútorný rozmer náustku 1,3 cm x 1,8 cm