ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor LORA DICARLO Sway Dual Vibration Warming zelený

Vibrátor LORA DICARLO Sway Dual Vibration Warming zelený

Luxusný dvojitý vibrátor LORA DICARLO Sway z hodvábneho lekárskeho silikónu. Dva motory s extrémne silnými 10 vibračnými režimami a zahrievacími špičkami.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Máte chvíľku konečne sama pre seba? Alebo sa oddávate partnerským hrátkam v posteli? Pripravte sa na báječné a nezabudnuteľné erotické momenty. Prémiový dvojitý vibrátor LORA DICARLO Sway v elegantnej petrolejovej farbe, vás vtiahne do sveta plného pikantných záležitostí. Nadčasový dizajn, pôvabné krivky a úžasný materiál splní vaše tajné túžby, objavíte s ním zvodné vzrušenie a poteší ženy aj mužov.
Je vyrobený z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu prvotriednej lekárskej kvality, ktorý je zdravotne nezávadný a vhodný aj pre citlivú pokožku. Dokonale hladký povrch je tak hodvábny na dotyk, že sa ho nebudete chcieť nikdy vzdať a pohladí vaše partie s neuveriteľnou nežnosťou. Má ergonomicky zahnuté pevné telo v tvare písmena S, takže máte dvojakú možnosť radosti. Jedno rameno má zosilnenú špičku pripomínajúcu žaluď penisu, na ktorom nájdete ešte vyvýšený stimulačný bod, ktorý perfektne vyhľadá bod G a dopraje mu fenomenálnu masáž. Druhé rameno je dlhšie a je vhodné pre hlbší rozbor oblasti análku a dráždenie bodu P, čiže prostaty. Avšak nie je to dogma a každý si nájde v tvare to, čo mu vyhovuje.
Ak si potrpíte na obzvlášť intenzívne dráždenie, potom ste na správnej adrese. Dva extrémne výkonné a napriek tomu tiché motory pracujúce samostatne nezávisle na sebe zaručene nechajú vybuchnúť gejzír vášne vo vašej spálni. Hlboké vibrácie rozochvejú koncert, na ktorý budete ešte dlho spomínať. 7 intenzít narastajúcej sily a 3 vibračné rytmy nahrajú na smeč blížiacemu sa orgazmu. Celkovo máte teda na výber pre svoje vyvrcholenie 10 rôznych režimov, ktoré urobia radosť celému okoliu vašej vagíny. Pre ešte príjemnejšie zážitky disponuje funkciou zahrievania, ktorá obe jeho špičky nažhaví na báječných 40° C. Ku všetkému sa vibrácia prenáša aj do konca s nezapnutým motorom, takže získate tiež jemnejšie vibrácie ideálne napríklad pre hladenie klitorisu. Fantastické!
Vyskúšajte ho aj v spojení s teplou vodou, kedy môžu byť prežitky ešte viac vzrušujúce. To vám dovolí jeho plná vodotesnosť. Akonáhle mu dôjde energia, pripojte ho ľahko k priloženému magnetickému USB káblu. Po vychladnutí emócií ho uložíte v saténovom vrecúšku.
Vychutnajte si vaše hrátky štýlovo a s obrovskou škálou možností. S týmto fešákom budete ako v bavlnke.

Jednoduché ovládanie si obľúbite. Podržte veľké tlačidlo s logom po dobu 3 sekúnd, čím ho zapnete. Vibrátor vás privíta rozblikaním LED diódy. Krátkym stlačením vrchného tlačidla so symbolom menšej bodky zapnete a meníte jednotlivé vibračné a pulzačné rytmy ramena so stimulačným výstupkom. Krátkym stlačením spodného tlačidla so symbolom väčšieho krúžku zapnete a meníte jednotlivé vibračné rytmy druhého ramena. Pre aktiváciu či deaktiváciu funkcie nahrievania podržte tlačidlo so symbolom vlnky po dobu 2 sekúnd. Vypnete ho dlhým podržaním veľkého tlačidla s logom po dobu 2 sekúnd.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať vibrátor mini LORA DICARLO Sway:

  • luxusná erotická pomôcka pre tie najdokonalejšie intímne prežitky
  • elegantný dizajn a široké možnosti využitia pre ženy aj mužov
  • ergonomicky zahnuté telo s dvomi špičkami pre dráždenie bodu G a bodu P
  • vyrobené zo zamatového lekárskeho silikónu prvotriednej kvality
  • úžasne hladký a hodvábny povrch príjemný na dotyk
  • dva extrémne výkonné motory s tichým chodom pracujúce samostatne
  • 10 hlbokých vibračných a pulzačných režimov pre každý motor
  • nahrievanie oboch špičiek na príjemných 40° C
  • vodotesné prevedenie pre mokré hrátky v sprche alebo vo vani
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: petrolejová
Materiál: silikón
Rozmery: celková dĺžka 22,7 cm, použiteľná dĺžka 16 cm, priemer tela 3 cm, priemer špičky pre bod G 3,1 cm, priemer špičky pre bod P 2,9 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre