Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Vibrátor mini LORA DICARLO Drift Warming Bullet oranžový

Vibrátor mini LORA DICARLO Drift Warming Bullet oranžový

Luxusný mini vibrátor LORA DICARLO Drift z hodvábneho lekárskeho silikónu. Extrémne silné vibrácie cielia na bod G a zahrievacia špička rozpáli vašu fantáziu.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Keď sa povie najcitlivejšia erotogénna zóna, každý si predstaví tajuplný bod G. Niekto o ňom už vie a kdekto ho stále hľadá. Rozmaznávajte seba aj svoje telo a nájdite to správne tlačidlo lásky, ktoré vás vystrelí až na vrchol samotnej erotickej extázy. Predstavujeme vám prémiový mini vibrátor LORA DICARLO Drift v elegantnej oranžovej farbe, ktorý vás vtiahne do sveta nezabudnuteľných intímnych okamihov. Nadčasový dizajn, pôvabné krivky a úžasný materiál splní vaše tajné túžby a objavíte s ním vzrušenie, ktoré nemá obdoby.
Je vyrobený z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu prvotriednej lekárskej kvality, ktorý je zdravotne nezávadný a vhodný aj pre citlivú pokožku. Dokonale hladký povrch je tak hodvábny na dotyk, že sa ho nebudete chcieť nikdy vzdať a pohladí vaše partie s neuveriteľnou nežnosťou. Má zahnuté pevné rameno so zosilnenou špičkou pripomínajúce žaluď penisu, na ktorom nájdete ešte vyvýšený stimulačný bod, ktorý perfektne vyhľadá bod G a dopraje mu fenomenálnu masáž. Ale v čom je teda tak unikátny oproti konkurentom?
Ako je malý, tak je šikovný. Pokiaľ si potrpíte na obzvlášť intenzívne dráždenie, potom ste na správnej adrese. Extrémne výkonný a napriek tomu tichý motor zaručene nechá vybuchnúť gejzír vášne vo vašom lone. Hlboké vibrácie rozochvejú koncert, na ktorý budete ešte dlho spomínať. 7 intenzít narastajúcej sily a 3 vibračné rytmy nahrajú na smeč blížiacemu sa orgazmu. Celkovo máte teda na výber pre svoje vyvrcholenie 10 rôznych režimov, ktoré urobia radosť celému okoliu vašej vagíny. Pre ešte príjemnejšie zážitky disponuje funkciou zahrievania, ktorá jeho špičku nažhaví na báječných 40° C. Ku všetkému je kompaktný a zmestí sa do každej kabelky, aby bol neustále pripravený na zmyselnú jazdu. Fantastické!
Vyskúšajte ho aj v spojení s teplou vodou, kedy môžu byť prežitky ešte viac vzrušujúce. To vám dovolí jeho plná vodotesnosť. Akonáhle mu dôjde energia, pripojte ho ľahko k priloženému magnetickému USB káblu. Po vychladnutí emócií ho uložíte v saténovom vrecúšku.
Chcete tiež patriť k tým ženám, ktoré si nemôžu stimuláciu bodu G vynachváliť? Tak na čo ešte čakáte?

Jednoduché ovládanie si obľúbite. Podržte spodné tlačidlo s logom po dobu 3 sekúnd, čím ho zapnete a uvediete do pohotovostného režimu. Vibrátor vás privíta rozblikaním LED diódy. Krátkym stlačením prostredného tlačidla so symbolom kolieska zapnete a meníte jednotlivé vibračné a pulzačné rytmy. Pre aktiváciu či deaktiváciu funkcie nahrievania podržte vrchné tlačidlo so symbolom vlnky po dobu 2 sekúnd. Vypnete ho dlhým podržaním vrchného tlačidla s logom po dobu 2 sekúnd.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať vibrátor mini LORA DICARLO Drift:

  • luxusná erotická pomôcka pre tie najdokonalejšie intímne prežitky
  • zahnuté pevné rameno s rozšíreným a zvýrazneným stimulačným bodom pre masáž bodu G
  • elegantný dizajn a kompaktná veľkosť vhodná do každej kabelky
  • vyrobené zo zamatového lekárskeho silikónu prvotriednej kvality
  • úžasne hladký a hodvábny povrch príjemný na dotyk
  • extrémne výkonný motor s tichým chodom a 10 hlbokými vibračnými a pulzačnými režimami
  • nahrievanie špičky na príjemných 40° C
  • vodotesné prevedenie pre mokré hrátky v sprche alebo vo vani
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: oranžová
Materiál: silikón
Rozmery: celková dĺžka 13,8 cm, použiteľná dĺžka 8 cm, priemer tela 2,7 cm, priemer špičky 3,1 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Veľkosť:
Ovládanie:
Pohon:
Li-ion 
Napájanie:
Povrch:
Vlastnosti a funkcie:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
13,80 cm
Použiteľná dĺžka:
8,00 cm
Priemer:
2,70 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka 13,8 cm, použiteľná dĺžka 8 cm, priemer tela 2,7 cm, priemer špičky 3,1 cm