Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Vibrátor SATISFYER DUAL KISS zelený

Vibrátor SATISFYER DUAL KISS zelený

Jedinečný vibrátor na bod G a s bezkontaktnou stimuláciou klitorisu pomocou tlakových vĺn z hodvábneho lekárskeho silikónu. 11 báječných rytmov pre každý z nich
Farba:
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Urobte si chvíľku len pre seba a povzneste svoje zážitky na úplne novú úroveň, alebo pozvite k svojim hrátkam partnera a užite si čas spoločne. Tento nádherný vibrátor SATISFYER DUAL KISS v hravej zelenej farbe vás očarí na prvý pohľad nielen svojim výnimočným dizajnom, ale predovšetkým úchvatným materiálom a modernou technológiou.
Tento fešák je vyrobený z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu prvotriednej lekárskej kvality, takže pohladí vaše partie s neuveriteľnou nežnosťou a je úplne nezávadný pre ľudskú pokožku. Krásne zdobenie vďaka odolnému ABS plastu vo farbe ružového zlata na stranách mu dodá exkluzívny šmrnc. Má výraznejšie zahnuté telo pre dokonalú masáž bodu G a na druhej strane nájdete malú hubičku pre fenomenálnu stimuláciu klitorisu. Tá bude citlivo nasávať a zase vypúšťať klitoris pomocou vzduchových tlakových vĺn, o ktoré sa postará patentovaná technológia Air Pulse. Tú si nemôže vynachváliť milióny spokojných užívateliek po celom svete a zaručí vám veľmi rýchly a skutočne intenzívny orgazmus, ktorý ucítite až v končekoch prstov.
Dva motory pracujúce samostatne sú výkonné a ponúknu vám na výber 11 vibračných a pulzačných režimov a tiež 11 intenzít sily pulzácií tlakových vĺn. Môžete si tak vybrať, akou cestou sa vydáte a rôzne ju kombinovať. Všetko ovládate pomocou troch tlačidiel na tele vibrátora. Samozrejmosťou je vodotesné prevedenie IPX7, aby ste mohli presunúť vašu rozkoš aj do sprchy či do vane. Pokiaľ mu dôjde energia, pomocou priloženého magnetického USB kábla ho ľahko nabijete.
Rozmaznajte svoje telo i pocity touto vzrušujúcou pomôckou a nasadnite na vlnu vášne, ktorá vás odvezie do tajomného sveta úplnej extázy.

Jednoduché ovládanie dovolí uvoľniť myšlienky. Podržte prostredné tlačidlo power po dobu 3 sekúnd pre zapnutie tlakových vibrácií hubičky. Krátkymi stlačeniami tohto tlačidla pridávate na intenzite. Krátkymi stlačeniami vrchného tlačidla s rovnakým symbolom ju zase uberáte. Pulzáciu vypnete opätovným podržaním prostredného tlačidla po dobu 3 sekúnd. Podržaním spodného tlačidla so symbolom vlnky po rovnakú dobu zapnete vibračný režim. Krátkymi stlačeniami tohto tlačidla meníte jednotlivé vibračné a pulzačné rytmy. Vypnete ich opätovným podržaním spodného tlačidla po dobu 3 sekúnd.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať vibrátor SATISFYER DUAL KISS:

  • zmyselná erotická pomôcka v očarujúcom dizajne pre dokonalé momenty vášne
  • ultra hebký a zamatový silikón prvotriednej lekárskej kvality bezpečný pre telo
  • pôvabné hrany z odolného ABS plastu vo farbe ružového zlata
  • moderná a patentovaná technológia Air Pulse zaistí rýchly a intenzívny orgazmus
  • bezkontaktná stimulácia klitorisu tlakovými vlnami a hlboká masáž bodu G
  • dva extrémne výkonné motory pracujúce samostatne pre jedinečnú intímnu zábavu
  • 11 silných vibračných a pulzačných rytmov a 11 intenzít sily pulzácií
  • vodotesné prevedenie ponúkne mokré radovánky v sprche či vo vani
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: zelená, zlatá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 18,8 cm, použiteľná dĺžka 13,5 cm, priemer 4 cm, vnútorný priemer náustku 1,4 cm
Vibrácia: áno
Pohon: dobíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Veľkosť:
Ovládanie:
Pohon:
Li-ion 
Napájanie:
Povrch:
Vlastnosti a funkcie:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
18,80 cm
Použiteľná dĺžka:
13,50 cm
Priemer:
4,00 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka 18,8 cm, použiteľná dĺžka 13,5 cm, priemer 4 cm, vnútorný priemer náustku 1,4 cm