Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Vibrátor SATISFYER FABULOUS FOUR Set

Vibrátor SATISFYER FABULOUS FOUR Set

Vibrátor so štyrmi najobľúbenejšími nástavcami z hodvábneho silikónu. Veľa možností skvelej stimulácie vibráciami alebo bezkontaktnými tlakovými vlnami.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Viete čo je lepšie ako Satisfyer? Niekoľko Satisfyerov! Objavte nečakané pocity vášne. Nebudete k tomu potrebovať kupovať mnoho erotických pomôcok, avšak iba jednu jedinú. Vibrátor SATISFYER FABULOUS FOUR vám vynahradí všetky možné druhy intímneho uspokojovania vďaka štyrom nástavcom, aby ste si vždy mohli vychutnať výnimočné zážitky rozkoše. Navyše moderné spracovanie v nádhernom dizajne pastelových farieb, špičkový materiál a inovatívne technológie vás budú baviť a budete sa tešiť na ďalšie a ďalšie chvíle s touto hračkou. Radosť urobí ženám, mužom a dokonca ho využijete aj pri párových aktivitách.
Všetko funguje úplne jednoducho. Ovládacia časť s bočnými tlačidlami z odolného ABS plastu potiahnutého hladkým silikónom ukončuje a nahrádza rukoväť a veľmi ľahkým nasadením a otočením na ňu dostanete jeden z nástavcov, ktorý si vyberiete. Tie sú vyrobené z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu prvotriednej lekárskej kvality, ktorý je nezávadný pre ľudskú pokožku a dokáže pohladiť vaše partie s neuveriteľnou nežnosťou. Každý z nich vám ponúkne inú techniku ​​báječného dráždenia. Ružový dlhý nástavec s unikátnou podlhovasto tvarovanou hubičkou vám dopraje jedinečnú bezdotykovú stimuláciu klitorisu pomocou vzduchových tlakových vĺn, o ktoré sa postará fantastická patentovaná technológia Air Pulse. Rýchly a intenzívny orgazmus si nemôže vynachváliť milióny spokojných užívateliek po celom svete. Ďalší nástavec v modrej farbe vám poskytne králičí vibrátor pre vzrušujúcu masáž bodu G a klitorisu súčasne. Úzka špička uľahčí penetráciu, flexibilný stimulátor padne presne na svoje miesto a parádne hrany na mäkkom tele dovolia upustiť uzdu vašej fantázii. Žltý ponúka zlatú klasiku zahnutého vibrátora, ktorý má decentne zosilnenú špičku a poteší nielen bod G. Posledný nástavec ľahko fialového nádychu dodá uvoľnenie celému telu. Guľatá masážna hlavica je pevná a môžete ju použiť na akomkoľvek mieste vášho tela. Skvele uvoľní natiahnuté svaly na chrbte, šiji a navodí intímnu atmosféru aj na iných erotogénnych zónach ako sú bradavky, penis či klitoris.
Extrémne výkonný motor s veľmi tichým chodom nevyruší vaše slastné stonanie. Na výber máte 12 vibračných a pulzačných rytmov, ktoré si zamilujete a nebudete sa ich chcieť vzdať. Pre bezdotykový nadstavec je pripravených 11 pulzačných intenzít tlakových vĺn. Samozrejme ho môžete pozvať na rande do kúpeľne, pretože je plne vodotesný podľa IPX7 a vyzývavo čaká na šantenie v sprche či vo vani. Energiu mu doplníte pomocou priloženého magnetického USB kábla.
Na čo máte chuť? Rozmaznávajte svoje telo a ukojte akúkoľvek túžbu. Odmenou vám bude vrchol zmyselnej extázy.

Jednoduché ovládanie vás nezaskočí. Nasaďte na rukoväť požadovaný nástavec. Podržte tlačidlo + po dobu 2 sekúnd pre zapnutie tlakových či vibračných rytmov. Krátkymi stlačeniami tohto tlačidla pridávate na intenzite pulzácií alebo meníte jednotlivé vibračné rytmy. Krátkymi stlačeniami tlačidla - sa vraciate o jeden režim späť. Vypnete ho opätovným podržaním tlačidla + po dobu 2 sekúnd.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať vibrátor SATISFYER FABULOUS FOUR Set:

  • štyri zmyselné erotické pomôcky v jednom zariadení pre dokonalé momenty vášne
  • ultra hebký a zamatový silikón prvotriednej lekárskej kvality bezpečný pre telo
  • vymeniteľná hodvábna rukoväť a nástavce pre rôzne možnosti stimulácie
  • moderná a patentovaná technológia Air Pulse zaistí rýchly a intenzívny orgazmus
  • bezkontaktná stimulácia klitorisu tlakovými vlnami aj hlboká masáž bodu G
  • masážna hlavica uvoľní natiahnuté svaly a poteší erotogénne zóny
  • 12 silných vibračných a pulzačných rytmov alebo 11 intenzít sily pulzácií
  • vodotesné prevedenie ponúkne mokré radovánky v sprche či vo vani
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: biela, ružová, modrá, žltá, fialová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: rukoväť - dĺžka rukoväte 6,7 cm, bezdotykový stimulátor - dĺžka 13,8 cm, priemer 3,7 cm, vnútorný priemer náustku 1,2 cm, králičí vibrátor - dĺžka 18,5 cm, použiteľná dĺžka 12 ,7 cm, priemer 3,5 cm, dĺžka stimulátora klitorisu 4,6 cm, priemer stimulátora klitorisu 1,9 cm, G bod vibrátor - dĺžka 15,3 cm, použiteľná dĺžka 10,5 cm, priemer 3,7 cm, masážny hlavica - dĺžka 14,2 cm, dĺžka hlavice 4,7 cm, priemer hlavice 4,3 cm
Vibrácia: áno
Pohon: dobíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre