Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Vibrátor SATISFYER HOT LOVER mätový

Vibrátor SATISFYER HOT LOVER mätový

Vibrátor s flexibilným stimulátorom klitorisu z ultra hebkého silikónu metalickej farby. Má 12 vibračných režimov, funkciu nahrievania a prepojenie s aplikáciou
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Vyžadujete od svojej hračky stopercentné nasadenie, ktoré vás dovedie až na vrchol erotickej rozkoše? Potom ste sa správne zamerala na tento fantastický králičí vibrátor SATISFYER HOT LOVER, ktorý vám urobí radosť hneď na prvý pohľad. Jeho nádherný elegantný dizajn klasického tvaru vás oslní svojou ružovou a ocelovo modroumetalickou farbou a vám v očiach zaiskrí pohľad na nezabudnuteľný moment vášne, ktorý vás s ním čaká. Je vyrobený z ultra hebkého a zamatového silikónu prvotriednej kvality, ktorý je úplne bezpečný pre ľudskú pokožku a pohladí vás neuveriteľnou nežnosťou. Ozdobný prvok vo forme krúžku z odolného lesklého ABS plastu mu dodá atraktívny dojem. Pevné rameno hladkého tela s rozšírenou zaguľatenou špičkou dovolí akýkoľvek tlak na váš bod G, ktorý podráždi úplne dokonale, pretože neuhne a ponúkne vám aktivity presne také, aké máte rada. Naproti tomu sa o vašu túžbu postará flexibilný stimulátor klitorisu, ktorý ešte viac podporí vašu intímnu fantáziu a doplní báječný pocit vo vašom lone.
Dva silné a napriek tomu tiché motory pracujúce súčasne, ovládnu vaše prežitky pomocou 12 hlbokých vibračných a pulzačných rytmov, ktoré roztancujú vaše telo aj orgazmy. Ovládajú sa pohodlne pomocou dvoch tlačidiel na rukoväti. Tretie tlačidlo, ktoré tu nájdete nažhaví telo vibrátora na príjemnú teplotu, aby boli vaše chvíľky autentické a vy ste si tak užila magické teplotné hrátky. Ku všetkému ho možno pomocou Bluetooth prepojiť s oceňovanou mobilnou aplikáciou Satisfyer Connect, ktorá je pre vás zadarmo na stiahnutie a môžete si vychutnať nielen rozšírené množstvo ovládania, ale aj vytváranie vlastných vibračných sekvencií, možnosť chatu a videorozhovoru, reakciu na okolité zvuky a hudbu či spojenie s telefónom partnera, ktorý môže vašu slasť ovládať odkiaľkoľvek na svete.
Ako je už u Satisfyeru zvykom, tiež tohto milovníka môžete pozvať na mokré hrátky do sprchy či do vane, pretože je plne vodotesný podľa IPX7 a ekologických nadšencov určite poteší jeho dobíjanie pomocou magnetického USB kábla.
Zabudnite na svoje okolie a doprajte si unikátny čas, kedy sa budete venovať len sebe. Odmenou vám bude nespútané vyvrcholenie, ktoré budete chcieť zažívať stále dokola.

Jednoduché ovládanie je ďalším jeho plusom. Podržte po dobu 3 sekúnd spodné tlačidlo so symbolom dvoch vlniek. Privíta vás krátka vibrácia a spustí sa prvý najslabší režim vibrácií. Krátkymi stlačeniami rovnakého tlačidla meníte jednotlivé vibračné rytmy a vrchným tlačidlom so symbolom jednej vlnky sa zase vraciate o režim späť. Podržte prostredné tlačidlo po dobu 2 sekúnd pre vypnutie vĺn. Funkciu nahrievania zapnete aj vypnete podržaním stredného tlačidla so symbolom teplomera po dobu 2 sekúnd, svoju činnosť prejaví rozblikaním LED diódy červenou farbou. Pre vypnutie vibrátora podržte opäť spodné tlačidlo po dobu 2 sekúnd.
Stiahnite si v Google Play či App Store aplikáciu s názvom Satisfyer Connect a ovládajte intuitívne svoj Satisfyer pohodlne cez mobil. Po inštalácii budete mať ponuku vytvorených režimov či live control, ovládanie hlasom aj hudbou a po vytvorení free účtu môžete sťahovať vytvorené režimy inými užívateľmi a prepájať sa s nimi či s partnerom cez telefón. Bluetooth spustíte podržaním dolného tlačidla po dobu 4 sekúnd. LED dióda sa sfarbí do modra a vibrátor je pripravený na spárovanie. Pre celkové reštartovanie stačí podržať tlačidlo so symbolom vlnky po dobu 10 sekúnd. Úspešnosť reštartu je vám potvrdená 5 vibráciami.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor SATISFYER HOT LOVER:

  • jedinečný králičí vibrátor v nádhernom dizajne metalickej farby
  • vhodný pre začiatočníkov i pokročilých
  • luxusný zamatovo hebký silikón prvotriednej kvality bezpečný pre ľudskú pokožku
  • pevné zahnuté telo pre báječnú masáž bodu G
  • flexibilný stimulátor klitorisu vaše prežitky posunie do nebeských výšin
  • dva silné motory s tichým chodom a 12 vibračnými a pulzačnými rytmami
  • funkcia nahrievania ho nažhaví pre výnimočné zážitky
  • veľa možností ovládania cez mobilnú aplikáciu
  • ovládanie hlasom alebo hudbou či na diaľku s partnerom
  • vodotesný podľa IPX7 pre dokonalé mokré hrátky
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová, mätová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 19,8 cm, použiteľná dĺžka 11,2 cm, priemer 3,4 cm, dĺžka stimulátora 4,7 cm, priemer stimulátora 2,1 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze

Slovná značka a logá Bluetooth® sú registrované ochranné známky vlastnené spoločnosťou Bluetooth SIG, Inc. a akékoľvek použitie týchto značiek spoločnosťou EIS GmbH je na základe licencie. Apple, logo Apple a Apple Watch sú ochranné známky spoločnosti Apple Inc., názov Android a logo sú ochranné známky a vlastníctvo spoločnosti Google LLC. Funkcia Satisfyer App a Bluetooth® sú k dispozícii u jedného zo zahrnutých produktov. © 2020 EIS GmbH, všetky práva vyhradené.

Parametre