Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Vibrátor SATISFYER SUNRAY DOUBLE AIR PULSE ružový

Vibrátor SATISFYER SUNRAY DOUBLE AIR PULSE ružový

Vzrušujúci vibrátor z jemného lekárskeho silikónu. Ohybné zahnuté telo pre výnimočnú stimuláciu bodu G a klitorisu pomocou bezkontaktných tlakových vĺn.
Farba:
Doprava zadarmo
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Chcete potešiť svoje chúťky a prežiť jedinečný orgazmus plný vášne? Rozmaznajte svoje telo a doprajte si chvíľku len pre seba s úplne unikátnym vibrátorom SATISFYER SUNRAY v rozkošnej staroružovej farbe, ktorý povznesie váš vrchol až do siedmeho neba. Fantastická erotická pomôcka je vyrobená z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu prvotriednej lekárskej kvality, ktorý je hladký na dotyk a úplne bezpečný pre ľudskú pokožku. Dokonalý tvar pevného tela má úzku špičku, ktorá uľahčí vkladanie a decentné rozšírenie, ktoré vyhľadá a podráždi citlivý bod G. Navyše je zahnutý tak, aby pri penetrácii ľahko dosiahol na klitoris, čomu ešte dopomôže ohýbateľný kĺb so štyrmi rôznymi polohami, takže sa perfektne prispôsobí vášmu telu. Na vnútornej strane nájdete decentné stimulačné drážky a na vonkajšej strane sa nachádzajú ovládacie tlačidlá ohraničené ozdobným odolným ABS plastom striebornej farby.
Moderná inovatívna technológia Air Pulse v spoločnosti s výkonným vibračným motorom vás skvele vytrhne z reality a poskytne vám neuveriteľnú slasť pri vašich súkromných intímnych momentoch. K dispozícii máte 12 hlbokých vibračných a pulzačných rytmov, ktoré rozozvučia koncert vo vašom lone a vzrušujúcu bezkontaktnú stimuláciu klitorisu s 11 intenzitami tlakových vĺn, ktoré si jednoducho zamilujete. Stačí si malý mäkký náustok priložiť na správne miesto a užiť si nespútanú jazdu svojho života. Milióny spokojných užívateliek po celom svete si nemôžu túto záležitosť vynachváliť. Ide o jemné a citlivé nasávanie a zase vypúšťanie klitorisu bez priameho dotyku, čo vás veľmi rýchlo a silne uspokojí. Tiež ho môžete pozvať na spoločné šantenie do sprchy či do vane, pretože je plne vodotesný podľa IPX7 a pokiaľ mu dôjde energia, potom mu ju ľahko doplníte pomocou priloženého magnetického USB kábla.
Vďaka možnosti prepojiť svoju pomôcku s vaším telefónom umožňuje rozšíriť jeho pole pôsobnosti takpovediac na neobmedzené možnosti. Oceňovaná aplikácia Satisfyer Connect je pre vás zadarmo na stiahnutie pre iOS aj Android a ponúka naozaj širokú škálu využiteľnosti, či už výber z veľkého množstva prednastavených režimov v knižnici, vytvorenie vlastnej krivky alebo sekvencie, zdieľanie s ostatnými užívateľmi, ovládanie hlasom alebo prepojenie na diaľku s telefónom partnera. Zaujímavou funkciou je synchronizácia hudby s vibráciami a to z vášho playlistu vrátane možností prepojenia so Spotify. Ľudovo povedané- počúvate svoju obľúbenú muziku a v jej rytme budete opojne rozmaznávaní. Vzrušujúca môže byť aj možnosť chatu a videochatu. Môžete ho ovládať aj pomocou šikovných hodiniek. Zatiaľ fungujú iba s niektorými produktmi Apple, ktoré disponujú gyroskopom. V aplikácii vidíte aj stav nabitia batérie.
Vychutnajte si fenomenálne dobrodružstvo a objavte hranicu svojej sexuálnej túžby.

Jednoduché ovládanie si rýchlo podmaníte. Podržte vrchné tlačidlo so symbolom dvoch vlniek na 2 sekundy pre zapnutie vibrácií. Krátkymi stlačeniami tohto tlačidla meníte jednotlivé vibračné a pulzačné rytmy. Opätovným podržaním tohto tlačidla na dobu 2 sekúnd vibrácie vypnete. Podržaním prostredného tlačidla power na 2 sekundy zapnete pulzácie tlakových vĺn. Krátkymi stlačeniami tohto tlačidla pridávate na sile a krátkymi stlačeniami spodného tlačidla ju zase uberáte. Pulzácie vypnete podržaním tlačidla power na 2 sekundy. Všetky funkcie sú potvrdené bliknutím LED diódy a krátkou vibráciou.
Stiahnite si v Google Play či App Store aplikáciu s názvom Satisfyer Connect a ovládajte intuitívne svoj Satisfyer pohodlne cez mobil. Po inštalácii budete mať ponuku vytvorených režimov alebo live control, ovládanie hlasom aj hudbou a po vytvorení free účtu môžete sťahovať vytvorené režimy inými používateľmi a prepájať sa s nimi či s partnerom cez telefón. Bluetooth spustíte podržaním tlačidla power na 4 sekundy. Na celkové reštartovanie stačí podržať tlačidlo so symbolom vlnky na 10 sekúnd. Úspešnosť reštartu je vám potvrdená 5 vibráciami.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať vibrátor SATISFYER SUNRAY:

  • báječná erotická pomôcka pre ženy vám ponúkne mimoriadny dotyk vášne
  • ultra hebký a zamatový silikón prvotriednej lekárskej kvality, bezpečný pre ľudskú pokožku
  • výrazne zahnuté pevné telo dokonale vyhľadá a stimuluje bod G
  • štyri ohybné kĺby ponúknu jedinečné prispôsobenie a úzka špička uľahčí penetráciu
  • dva výkonné a tiché motory s inovatívnou technológiou Air Pulse
  • 12 hlbokých vibračných a pulzačných režimov a 11 intenzít sily tlakových pulzácií
  • veľa možností ovládania cez mobilnú aplikáciu
  • ovládanie hlasom alebo hudbou či na diaľku s partnerom
  • vodotesné prevedenie ponúkne mokré radovánky v sprche či vo vani
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová, biela
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 14,5 cm, použiteľná dĺžka 11,8 cm, priemer 3,7 cm, dĺžka stimulátora 7 cm, priemer stimulátora 4 cm, vnútorný priemer náustku 1,4 cm
Vibrácia: áno
Pohon: dobíjacia Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze

Slovná značka a logá Bluetooth® sú registrované ochranné známky vlastnené spoločnosťou Bluetooth SIG, Inc. a akékoľvek použitie týchto značiek spoločnosťou EIS GmbH je na základe licencie. Apple, logo Apple a Apple Watch sú ochranné známky spoločnosti Apple Inc., názov Android a logo sú ochranné známky a vlastníctva spoločnosti Google LLC. Funkcie Satisfyer App a Bluetooth® sú k dispozícii pri jednom zo zahrnutých produktov. © 2020 EIS GmbH, všetky práva vyhradené.

Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Veľkosť:
Pohon:
Li-ion 
Napájanie:
Povrch:
Vlastnosti a funkcie:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
14,50 cm
Použiteľná dĺžka:
11,80 cm
Priemer:
3,70 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka 14,5 cm, použiteľná dĺžka 11,8 cm, priemer 3,7 cm, dĺžka stimulátora 7 cm, priemer stimulátora 4 cm, vnútorný priemer náustku 1,4 cm