ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor SATISFYER TWIRLING JOY fialový

Vibrátor SATISFYER TWIRLING JOY fialový

Luxusný bodový vibrátor z hodvábneho silikónu s jedinečnou technológiou vďaka rotácii špičky. Má 8 vibračných režimov a 5 intenzít ovládaných cez aplikáciu.
Farba:
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Zažite nový rozmer erotických hier a vychutnajte si svoje orgazmy inak. Tento výnimočný vibrátor SATISFYER TWIRLING JOY v elegantnom fialovom dizajne vás prekvapí a odprevadí na zmyselnej ceste za neodolateľnými vrcholmi vášne. Je vyrobený z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu prvotriednej lekárskej kvality, takže je úplne nezávadný pre ľudskú pokožku, ktorú skvele pohladí s neuveriteľnou nežnosťou. Zadná časť tela je ozdobená odolným ABS plastom. Jeho ergonomicky tvarované telo disponuje rukoväťou, ktorá sa dobre drží v ruke a tiež dlhým a tenkým hrotom so zaguľatenou ľahko rozšírenou špičkou, ktorá bude pripravená splniť všetky vaše túžby a erotické sny. Vďaka unikátnej technológii dokáže špička rotovať vo veľmi malom priestore a takto vytvorené vibrácie stimulujú cielene jediný bod, aby poskytol vašej erotogénnej zóne dráždenie vedúce k dokonalej extáze. Tento tanec si okamžite zamilujete.
Extrémne silný motor s veľmi tichým chodom, ktorý ani nezaznamenáte, vám ponúkne 8 fenomenálnych vibračných a pulzačných režimov a pre každý z nich si môžete vybrať jednu z 5 intenzít sily. Je ideálny pre vzrušovanie klitorisu, bradaviek, ale aj penisu partnera, čím okoreníte vaše milostné párové aktivity v spálni. Ovláda sa ľahko pomocou troch tlačidiel na prednej strane, avšak radosť vám urobí aj jeho prepojiteľnosť s vychytanou mobilnou aplikáciou Satisfyer Connect, ktorá rozšíri jeho služby o ďalšie rozmanité funkcie. Ovládanie hlasom či hudbou, vytváranie vlastných vibračných režimov a sekvencií či možnosť chatu a videochatu vás doslova vtiahne do deja. Ku všetkému ho môžete prepojiť s telefónom partnera a nechať sa láskať na diaľku odkiaľkoľvek na svete.
Vyskúšajte ho aj v sprche alebo vo vani, pretože je plne vodotesný podľa IPX7 a ani použitie v kúpeľni vás nebude nijako obmedzovať. Skôr naopak, v spojení s teplou vodou môžu byť zážitky maximálne a príjemné. O jeho prevádzku sa postará vstavaná batéria, ktorú dobijete pohodlne pomocou priloženého magnetického USB kábla.
Spoznajte jedinečnú bodovú stimuláciu na vlastnej koži. Vyvrcholenie sa bude blížiť nezadržateľným tempom a rozhodne nebudete ľutovať.

Jednoduché ovládanie vás bude baviť. Podržaním prostredného tlačidla so symbolom vlnky po dobu 3 sekúnd vibrátor zapnete. Ďalšími krátkymi stlačeniami tohto tlačidla meníte jednotlivé vibračné a pulzačné režimy. Krátkymi stlačeniami vrchného tlačidla + pridávate intenzitu vibrácií, krátkymi stlačeniami tlačidla - zase silu vibrácií uberáte. Vibrátor vypnete opätovným dlhým podržaním prostredného tlačidla po dobu 3 sekúnd.
Pre prepojenie s mobilnou aplikáciou si ju stiahnite zadarmo do svojho smartfónu. Podržte prostredné tlačidlo po dobu 4 sekúnd pre zapnutie Bluetooth, o čom vás vibrátor informuje rozblikaním LED diódy a dvoma krátkymi vibráciami. Následne spustite aplikáciu a vpravo hore stlačte symbol prepojeného krúžku. Vyhľadajte zariadenie a spárujte s telefónom. Následne sa riaďte pokynmi na obrazovke.
Pre reštartovanie zariadenia do továrenského nastavenia podržte prostredné tlačidlo po dobu 10 sekúnd.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať vibrátor SATISFYER TWIRLING JOY:

  • exkluzívna erotická pomôcka v úplne elegantnom dizajne
  • vyrobené zo zamatovo hebkého lekárskeho silikónu prvotriednej kvality
  • dlhý tenký hrot so zaguľatenou špičkou pre dokonalú a cielenú stimuláciu jediného bodu
  • unikátna technológia rotácie vo veľmi malom priestore
  • neuveriteľne výkonný motor s tichým chodom
  • 8 hlbokých vibračných a pulzačných režimov a 5 intenzít sily pre každý z nich
  • ideálny pre klitoris či bradavky alebo penis
  • prepojenie s mobilnou aplikáciou rozšíri jeho pôsobenie napríklad odkiaľkoľvek z celého sveta
  • vodotesný podľa IPX7 pre mokré hrátky v sprche alebo vo vani
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: fialová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 18 cm, dĺžka hrotu 7 cm, priemer hrotu 0,8 cm, priemer tela 2,9 cm
Vibrácia: áno
Pohon: dobíjacia Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze

Slovná značka a logá Bluetooth® sú registrované ochranné známky vlastnené spoločnosťou Bluetooth SIG, Inc. a akékoľvek použitie týchto značiek spoločnosťou EIS GmbH je na základe licencie. Apple, logo Apple a Apple Watch sú ochranné známky spoločnosti Apple Inc., názov Android a logo sú ochranné známky a vlastníctvo spoločnosti Google LLC. Funkcie Satisfyer App a Bluetooth® sú k dispozícii pri jednom zo zahrnutých produktov. © 2020 EIS GmbH, všetky práva vyhradené.

Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Veľkosť:
Pohon:
Li-ion 
Napájanie:
Povrch:
Vlastnosti a funkcie:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
18,00 cm
Použiteľná dĺžka:
7,00 cm
Priemer:
2,90 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka 18 cm, dĺžka hrotu 7 cm, priemer hrotu 0,8 cm, priemer tela 2,9 cm