ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor SATISFYER ULTRA POWER BULLET 8 tyrkysový

Vibrátor SATISFYER ULTRA POWER BULLET 8 tyrkysový

Úžasný bodový vibrátor menších rozmerov z hodvábne jemného lekárskeho silikónu. Kužeľovitý tvar špičky a ovládanie cez aplikáciu vás ohromí.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Vibrátor určený na bodovú stimuláciu prekvapí netradičným zovňajškom, tvarovo sa podobá kornútku či pochodni. Nadeľte si sladkú odmenu a zapáľte plamene vášne pod taktovkou nespútaného nápadníka ULTRA POWER BULLET 8. Pomôcka disponuje dlhšou časťou z ABS plastu pre pohodlnú manipuláciu. Hlava vibrátora je definovaná silikónovým kužeľom, ktorého hrot bol stvorený na rozmaznávanie klitorisu, bradaviek aj okolia vagíny. Ak sa rozhodnete rozpáliť aj vášho partnera, akčný rádius presne nekompromisnej špičky ešte rozšírite. Vychutnajte si dvanásť silných, k nejednému vyvrcholeniu burcujúcich vibrácií a pulzovaní a premasírujte a poláskajte vaše najcitlivejšie partie luxusne hebkým povrchom z lekárskeho silikónu. Výkonný, ale napriek tomu veľmi tichý motor podčiarkne a nenaruší intímnu atmosféru.
Stiahnite si zadarmo Satisfyer aplikáciu a spárujte hračku s mobilným telefónom alebo s chytrými hodinkami. Mobilná aplikácia vám rozšíri škálu možností využitia, vyberte si napríklad z veľkého množstva prednastavených programov v knižnici. Podľa ľubovôle je možno si upraviť aj vlastnú krivku vibrácií. Medzi ďalšie benefity patrí možnosť zdieľania s ďalšími užívateľmi, prepojenie na diaľku s telefónom partnera či ovládanie hlasom. Využite možnosti chatu a videorozhovoru. Či už radi pri počúvaní svojej obľúbenej hudby relaxujete alebo ste kráľovnami parketu, posuňte svoj zážitok do úplne novej dimenzie vďaka funkcii synchronizácie hudby s vibráciami priamo z vášho playlistu. Taktiež možno využiť prepojenie so Spotify. Priamo v aplikácii môžete priebežne kontrolovať stav nabitia batérie.
Varujeme vás, že ak spoznáte detailnejšie tohto zručného milovníka, nebudete sa ho chcieť len tak vzdať. Aby bol stále pripravený sa o vás starať tak, ako si zaslúžite, stačí použiť magnetický nabíjací USB kábel. Navyše je plne vodotesný podľa normy IPX7, čo už je považované u produktov od Satisfyeru za štandard.
Zabudnite na starosti všedného dňa a nechajte sa unášať milostným umením tohto miláčika.

Ovládanie pomôcky je veľmi intuitívne. Pre zapnutie podržte tlačidlo "power" v spodnej časti po dobu 3 sekúnd a následne pomocou krátkych stiskov meníte jednotlivé programy. Opätovným dlhším stlačením toho istého tlačidla pohodlne vibrátor kedykoľvek vypnete.
Stiahnite si v Google Play či App Store aplikáciu Satisfyer Connect a ovládajte pohodlne svoj Satisfyer pohodlne cez mobilný telefón. Po inštalácii vás privíta ponuka vytvorených režimov či live control, ovládanie hlasom aj hudbou a po vytvorení free účtu môžete sťahovať vytvorené režimy inými užívateľmi a prepájať sa s nimi či s partnerom cez telefón. Bluetooth spustíte podržaním tlačidla + po dobu 4 sekúnd.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opatrne opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať vibrátor SATISFYER ULTRA POWER BULLET 8 tyrkysový:

  • zamatový silikónový povrch
  • hlava vibrátora v tvare kužeľa pre cielené dráždenie
  • diskrétny elegantný dizajn
  • veľmi tichý chod
  • 12 programov pri použití bez aplikácie
  • možnosť ovládania aj cez aplikáciu
  • aplikácia ponúka takmer neobmedzený počet kombinácií programov
  • ideálny spoločník na cesty vďaka menším rozmerom
  • vodotesný podľa normy IPX7 pre mokré zážitky vo vani či sprche
  • nabíjanie magnetickým USB káblom
  • jednoduché ovládanie
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: tyrkysová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 13 cm, použiteľná dĺžka 2,5 cm, priemer 2,5 cm
Vibrácie: áno
Pohon: Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze

Slovná značka a logá Bluetooth® sú registrované ochranné známky vlastnené spoločnosťou Bluetooth SIG, Inc. a akékoľvek použitie týchto značiek spoločnosťou EIS GmbH je na základe licencie. Apple, logo Apple a Apple Watch sú ochranné známky spoločnosti Apple Inc., názov Android a logo sú ochranné známky a vlastníctvo spoločnosti Google LLC. Funkcia Satisfyer App a Bluetooth® sú k dispozícii u jedného zo zahrnutých produktov. © 2020 EIS GmbH, všetky práva vyhradené.

Parametre