ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor Xocoon Eternal Love zelený

Vibrátor Xocoon Eternal Love zelený

Fantastický flexibilný vibrátor s bezkontaktným stimulátorom klitorisu na báze tlakových vĺn, z hodvábne jemného silikónu. Je odolný proti striekajúcej vode, má tri výkonné motory a ponúkne vám dokonalú rozkoš vďaka 5 intenzitám sily vzduchových pulzácií, 5 vibráciám pre bod G a 10 vibračným rytmom.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Prečo si vybrať:

  • zamatovo jemný silikón prvotriednej kvality bezpečný pre ľudskú pokožku
  • ergonomický tvar a flexibilné prispôsobivé rameno
  • bezkontaktná stimulácia klitorisu na báze tlakových vĺn
  • tri výkonné motory pracujúce samostatne
  • 5 intenzít sily vzduchových pulzácií a 10 vibračných rytmov
  • 5 bodových vibrácií pre dokonalú masáž bodu G
  • rýchly a intenzívny orgazmus
  • odolný proti striekajúcej vode
  • nabíjanie pomocou priloženého magnetického USB kábla

Popis produktu:

Máte chuť na nespútanú jazdu plnú intenzívnych a dych vyrážajúcich orgazmov? Majte v nočnom stolíku pripravený tento jedinečný vibrátor so stimulátorom klitorisu v zelenej farbe, vyskúšajte niečo nové a pokorte hranice vašej vlastnej túžby. Elegantná pomôcka s unikátnou technológiou bezkontaktných tlakových vĺn, ktoré vás dovedú mnohokrát k opakujúcej sa nekončiacej extáze. V spojení s bodovými pulzáciami cielenými na bod G a vnútornými hlbokými vibráciami rýchlemu uspokojeniu neodoláte.

Materiál a vzhľad:

Je vyrobený z hodvábne jemného silikónu prvotriednej kvality, ktorý je nezávadný pre ľudskú pokožku a pohladí vaše partie s neuveriteľnou nežnosťou. Dekoratívny zlatý prvok z odolného ABS plastu ho krásne ozdobí. Jeho telo je ergonomicky tvarované a disponuje flexibilným ramenom s decentnými líniami, ktoré sa skvele prispôsobí vašim krivkám. Má úzku špičku uľahčujúcu penetráciu a mäkké miesto, ktoré intenzívne tepe a masíruje bod G, ktorý je považovaný za najcitlivejšiu erotogénnu oblasť. Oválny mäkký náustok potom ľahko vyhľadá svoj cieľ.

Funkcie a vlastnosti:

Tri výkonné motory s tichým chodom pracujúce samostatne vám dajú na výber fantastických 5 intenzít sily tlakových vĺn, ktoré vás odprevadia do erotického raja. Citlivo nasávajú a zase vypúšťajú klitoris bez jediného priameho dotyku, čo vedie k veľmi rýchlemu nástupu vyvrcholenia. 5 intenzít pulzácií zameraných na bod G a 10 hlbokých vibračných rytmov zintenzívni vašu slasť a vychutnáte si ju plnými dúškami. Vibrátor ovládate pomocou troch dostupných tlačidiel na vonkajšej strane.

Vodeodolnosť a nabíjanie:

Vibrátor je odolný voči striekajúcej vode podľa IPX6, takže si ho môžete vziať so sebou do sprchy.
O nabíjanie sa postará priložený magnetický USB kábel.

Ovládanie:

Podržaním akéhokoľvek tlačidla po dobu 3 sekúnd vibrátor zapnete. Rozsvieti sa LED dióda a vibrátor vás privíta krátkou vibráciou. Krátkym stlačením tlačidla so symbolom úst zapnete a meníte jednotlivé intenzity sily tlakových vĺn. Krátkymi stlačeniami prostredného tlačidla so symbolom špičky zapnete a meníte pulzáciu bodu G. Krátkymi stlačeniami tlačidla so symbolom vlnky zapnete a meníte jednotlivé vibračné rytmy. Požadovanú funkciu vypnete podržaním príslušného tlačidla po dobu 3 sekúnd.

Odporúčania a údržba:

V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodenie povrchu tejto hračky.
Pred aj po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Parametre