ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor YEQU ANGELIA Rabbit pink

Vibrátor YEQU ANGELIA Rabbit pink

Fantastický vibrátor so stimulátorom klitorisu YEQU ANGELIA Rabbit z ružového jemného silikónu. Funkcia vyhrievania, rotácia špičky a 20 vibračných režimov.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Viete čo chcete, ale nenašla ste zatiaľ hračku, ktorá by vás zaujala a vystihla vaše tajné túžby? Tento vibrátor YEQU ANGELIA Rabbit v decentnej ružovej farbe obšťastní a poláska aj najnáročnejšie ženy. Výpočet jeho zručností je obrovský. V prvom rade je nutné spomenúť skvelý materiál. Je vyrobený z ultra jemného a zamatovo hebkého silikónu prvotriednej kvality, ktorý vás proste očarí na prvý dotyk. Rovné pevné rameno má na svojom povrchu stimulačné drážky, ktoré každučkým pohybom podráždia okolie vašej mušličky. Na konci špičky nájdete malý jazýček, ktorý pod vplyvom slastného brnenia rozochveje vaše vnútro, rovnako ako na flexibilnom stimulátore klitorisu, kde sa nachádzajú tri kmitajúce jazýčky, za účelom perfektnej imitácie orálneho sexu. Vaša perlička bude v siedmom nebi. Dva výkonné a tiché motory rozohrajú symfóniu vašich nezadržitelných výkrikov. Na výber máte neuveriteľných 20 silných vibračných a pulzačných rytmov. Keď objavíte túto slasť a spojíte ju s rotujúcim hriadeľom vibrátora, búrlivé vyvrcholenie na seba nenechá dlho čakať. 3 režimy rýchlosti rotácie špičky, ktorá zároveň priráža hlbšie vás rozpáli, podobne ako jeho funkcie vyhrievania. Tá nahreje špičku vibrátora tak, aby bola vaša intímna chvíla maximálne príjemná. Všetky funkcie možno užívať nezávisle na sebe. Nesmie samozrejme chýbať vodeodolnosť, takže ho môžete vyskúšať aj s teplou vodou v sprche. A iste vás tiež poteší, že energiu mu doplníte pohodlne priloženým magnetickým USB káblom.
Doprajte si luxus a rozmaznajte svoje telo. Odmenou vám budú fenomenálne zážitky vedúce k extáze.

Jednoduché ovládanie si rýchlo osvojíte. Podržaním vrchného tlačidla so symbolom vlniek po dobu 1 sekundy zapnete a vypnete vibrácie. Krátkymi stlačeniami meníte jednotlivé režimy vibrácií a pulzácií. Podržaním na 1 sekundu prostredného tlačidla power spustíte a vypnete rotujúci hriadeľ, krátkymi stlačeniami prepínam rýchlosť. Podržaním spodného tlačidla so symbolom plameňa po dobu 1 sekundy zapnete a vypnete funkciu vyhrievania.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor YEQU ANGELIA Rabbit pink:

  • parádny králičí vibrátor poteší aj náročné ženy
  • pevné telo s dráždivými drážkami na povrchu
  • kvalitný zamatovo hodvábny silikón ultra hebký na dotyk
  • 2 výkonné motory s tichým chodom
  • neuveriteľných 20 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • na špičke stimulátora klitorisu disponuje kmitajúcimi jazýčkami pre ešte väčšie vzrušenie
  • funkcia vyhrievania a rotácia špičky s prirážaním
  • vodeodolný pre mokré hry v sprche
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 23,3 cm, použiteľná dĺžka 14 cm, priemer 3,4 cm, dĺžka stimulátora 5 cm, priemer stimulátora 3,4 cm, šírka jazýčkov 1,1 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre