Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
WOMANIZER LIBERTY by LILY ALLEN Pink

WOMANIZER LIBERTY by LILY ALLEN Pink

Limitovaná edícia WOMANIZER LIBERTY by LILY ALLEN v žeravých farbách. Unikátny bezdotykový stimulátor klitorisu vhodný na cesty má 6 režimov tlakových vĺn.
Farba:
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Milovníčky zvodných momentov so svetovou značkou WOMANIZER v ruke, speváčka Lily Allen, prišla s návrhom pre ešte elegantnejšie prevedenie výnimočného dráždidlá. Užite si jej hravý dizajn v ružovo oranžovej raziacej farbičke a rozmaznajte svoje telo mnohonásobnými divokými orgazmami. Limitovaná edícia WOMANIZER LIBERTY by LILY ALLEN je tu pre všetky ženy, ktorým chýba rýchle a zaručené dosiahnutie toho najintenzívnejšieho vyvrcholenia na svete. Tento maličký šikovník, ktorý sa pohodlne schová v dlani je vyrobený z príjemného odolného ABS plastu a pusinky z ultra jemného hebkého silikónu prvotriednej kvality. Je perfektný na cestovanie, pretože sa zmestí do každej kabelky a môžete ho pomocou krytky hygienicky uzavrieť. Jeho silný a extrémne diskrétny motorček ho tak pripraví na vlnu potešenia, nech už ste kdekoľvek. A čo vo vás vyvolá tak slastné pocity? Tlakové vlny. Unikátna patentovaná technológia Pleasure Air ™, ktorá jemne a citlivo nasáva váš klitoris bez jediného dotyku vás tajne odnesie do erotického raja. Milióny spokojných užívateliek na celom svete si ho nemôžu vynachváliť a túto bezkontaktnú stimuláciu jednoduchým vzduchom hodnotia ako spoľahlivý a veľmi rýchly spôsob, ako dosiahnuť búrlivého konca do niekoľkých málo minút. Na výber máte 6 intenzít sily, ktoré sa o vašu perličku postarajú s tou najnežnejšou starostlivosťou. Aby boli vaše intímne chvíľky dokonalé, môžete ich spojiť s teplou vodou v sprche alebo vo vani, pretože je plne vodotesný. V krásnej krabičke navyše dostanete náhradnú silikónovú pusinku a saténové vrecúško pre bezpečné uschovanie. Jeho energiu mu dobijete pomocou priloženého magnetického USB kábla.
Nechajte sa ovievať zmyselným vánkom a objavte pravú vášeň autoerotiky.

Jednoduché ovládanie ho dovolí rýchlo použiť naozaj kdekoľvek. Podržte spodné tlačidlo + po dobu 3 sekúnd pre zapnutie. Privíta vás rozsvietením LED diódy vo vnútri pusinky a spustí najslabšiu intenzitu tlakových vĺn. Pre pridanie intenzity krátko stlačte tlačidlo +, krátkymi stlačeniami tlačidla - intenzitu uberáte. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním tlačidla + na 3 sekundy.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať WOMANIZER LIBERTY by LILY ALLEN Pink:

  • svetoznámy LIBERTY v limitovanej edícii navrhnutý britskou speváčkou
  • stimulátor klitorisu na báze vzduchových bezkontaktných tlakových vĺn
  • príjemné telo z odolného ABS plastu a pusinka z ultra jemného a zamatovo hebkého silikónu
  • uzatvárateľná hygienická krytka pre bezpečné cestovanie
  • unikátna patentovaná technológia Pleasure Air ™
  • neuveriteľne tichý a výkonný motor
  • 6 intenzít nastavenia pulzácie
  • kompaktná veľkosť vhodná do každej kabelky
  • vodotesné prevedenie pre mokré hry v sprche alebo vo vani
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjacie pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová, oranžová, biela
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 10 cm, šírka 4,6 cm, hĺbka pri uzavretí 5,1 cm, hĺbka pri otvorení 4,6 cm, vnútorný rozmer pusinky 1,1 cm x 1,6 cm
Vibrácie: nie
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre