ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
WOMANIZER W500 Pro Gold

WOMANIZER W500 Pro Gold

Nový, inovatívny bezdotykový stimulátor klitorisu pre ženy WOMANIZER W500 Pre Gold pokrytý 18 karátovým zlatom s 8 rôznymi režimami intenzity.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Zamilovala ste sa do bezdotykového stimulátora klitorisu - WOMANIZERU? Tak určite vlastníte predchádzajúci model tohto jedinečného masážneho strojčeka. Teraz je tu nová, inovatívna verzia, ktorá ponúka okrem nových farieb predovšetkým iný vzhľad - viac zaoblené tvary, vďaka ktorým WOMANIZER Pro dokonale padne do ruky. V neposlednom rade tiež jemnejší povrch, pokrytý 18 karátovým zlatom a ozdobený kamienkom Swarovski. Ďalej potom novo ponúka 8 rôznych režimov pre vaše potešenie . Jeho výkon je oveľa väčší a pritom je čo sa týka chodu o niečo tichší a celkovo je tiež ľahší! Skrátka a jednoducho - je tu dokonalejšie prevedenie tejto úžasnej, bezdotykovej erotickej pomôcky pre ženy, ktoré milujú stimuláciu klitorisu.

WOMANIZER W500 Pro v luxusnom prevedení čiernej farby a 18-karátového zlata ľahko nasaje klitoris a potom ho s pomocou pulzujúcich tlakových vĺn bezdotykovo a jemne stimuluje. Womanizer ponúka 8 stupňov intenzity, od extra jemnej až po ultra silnú. Ovládanie Womanizeru je jednoduché, stačí ho zapnúť alebo vypnúť tlačidlom, ktoré je zdobené Swarovski kamienkom. Intenzitu tlakových vĺn ľahko ovládate tlačítkom + a - na prednej strane Womanizeru. Na začiatok použite najmäkšie nastavenie a nechajte váš klitoris zvyknúť si na tieto nebesky slastné pocity. Womanizer je nabíjateľný a je dodávaný s USB káblom a nabíjačkou. Čas nabíjania po úplnom vybití je cca 120 minút. Plne nabitý vydrží po dobu 240 minút zábavy! Ďalej obsahuje dva stimulačné nadstavce (14 x 12 mm a jeden XL cca 20 x 19 mm). Nadstavce sú odnímateľné a ľahko umývateľné. Súčasťou balenia je saténové vrecúško na bezpečné skladovanie Womanizeru.

Prečo si vybrať WOMANIZER W500 Pro Gold:

  • úplne nový pocit z orgazmu
  • revolučná bezdotyková stimulácia
  • nastaviteľná intenzita sacích a tlakových vĺn
  • "vyšperkovaný" model, ozdobený 18 karátovým zlatom a kamienkom Swarovski
  • vyvoláva opakované orgazmy
  • dobíjacia lítium batéria (cez USB)
  • svetelný efekt v tme
  • 2 vymeniteľné stimulačné nadstavce
  • kvalitný materiál - lekársky silikón + tvrdý ABS plast

Rozmery Womanizeru W500 Pro Gold: dĺžka je 12,5 cm a priemer 6,2 cm, hlučnosť 42 dB, váha 128 g.

Materiálom je úplne bezpečný, flexibilný lekársky silikón a ABS plast.

Vodotesnosť: áno

Womanizer W500 Pro Gold používajte výhradne s lubrikanty na vodnej báze, NIE SILIKÓNOVÉ!

Videá k výrobku nájdete tu:

Womanizer - vrchol slasti

Parametre