ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Body Obsessive MERRYNEL TEDDY červené S/M

Body Obsessive MERRYNEL TEDDY červené S/M

Extrémne zvodné body podporí predvianočnú sexy náladu a strhne pozornos len na vás. Pružný, jemný a priehžadný tyl pohodlný na nosenie s bambužkami na prsia.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Chcete by neuveritežne výnimočná? Urobte svojmu partnerovi rados a obdarujte ho ešte pred Štedrým večerom. Oblečte si toto mimoriadne sexy body Obsessive MERRYNEL a sledujte narastajúcu túžbu v jeho očiach. Podporte vianočný čas aj svoje telo vďaka pôvabnej erotickej bielizni, ktorá je ušitá z jemného a pružného priesvitného tylu, ktorý je extrémne zmyselný a pohodlný na nosenie. Body na tenkých nastavitežných ramienkach je tvorené tenkými zdobenými prúžkami, ktoré sú lemované čipkou a bruško žahko zahalí tenkou tkaninou. Podprsenka prakticky len ohraničí vaše prsia, ktoré sa môžu ukry za hravé bambužky z typického páperia, ktoré sú vyrobené vo forme lepiacich pásikov na bradavky. Nohavičky s otvoreným rozkrokom ponúknu možnos rýchlovky pre nedočkavcov aj bez nutnosti vyzliekania. Dvojitý prúžok cez boky dodá dokonalý šarm a tvorí vzadu i vpredu nádherný geometrický vzor, ktorý sa spojí s vrchnou časou vďaka malému krúžku.
Vaše krivky volajú po pozornosti? Oblečte si túto atraktívnu bielizeň a premeňte sa v živý darček, ktorý si môže rozbali kedykožvek mu to dovolíte.

Prečo si vybra body Obsessive MERRYNEL:

  • zvodná erotická bielizeň pre ženy s vianočným motívom
  • pružný zamatový tyl priehžadného dizajnu je príjemný a pohodlný na nosenie
  • podprsenka na nastavitežných ramienkach ohraničí prsia a ozdobí dekolt
  • lepítka na bradavky ako bambužky z pierok
  • pôvabné geometrické tvary vďaka tenkým čipkovým prúžkom
  • odhalený rozkrok pre možnos rýchlovky bez nutnosti vyzliekania
  • ponúkame vo vežkosti S/M

Parametre:


Farba: červená, biela
Materiál: 94% polyamid, 6% elastan
Vežkos: S/M
Parametre