ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Darčekový box Bohemia GIFTS Gentleman veľký

Darčekový box Bohemia GIFTS Gentleman veľký

Unikátny darčekový balíček pre gentlemanov. Telová aj vlasová kozmetika s kvalitným olivovým olejom. Šumivá bomba vytvorí bublinkovú wellness vaňu plnú peny.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Páni, prečo by ste si nemohli v kúpeľni vychutnať trochu viac času len pre seba, porovnať si myšlienky a uvoľniť sa po náročnom pracovnom dni? Dámy, venujte svojej drahej polovičke fantastické prekvapenie v podobe originálneho a osobitého darčeka. Väčší darčekový box Bohemia GIFTS Gentleman vyrobený s láskou v Českej republike poteší každého muža a premení ho na dokonalého elegána. Vegánske zloženie, veľký podiel ručnej práce a myšlienka na životné prostredie je pridanou hodnotou, ktorú obdarovaný určite ocení. Zabudnite na okolitý svet a ponorte sa do hlbokého relaxu.

Krémový sprchový gél v praktickej uzatvárateľnej fľaštičke s objemom 500 ml vám dopraje jemnú osobnú hygienu. Hodvábna textúra z kvalitných ingrediencií je obohatená o výnimočný olej z plodov olivovníka európskeho. Ten podporuje umývacie vlastnosti, napomáha pred nadmerným vysušovaním pokožky a udržuje ju hebkú a vláčnu. Zároveň gél zjemňuje kožu a perfektne ju hydratuje. Tiež vám prepožičia svoju očarujúcu vôňu, takže si kúpeľ užijete o to viac. Je možné ho použiť na telo, na ruky alebo ho pridať do vane.

Vlasový šampón s objemom 300 ml je veľmi jemný a napriek tomu účinný kozmetický prípravok vhodný aj na každodenné umývanie vlasov. Prvotriedne ingrediencie s olivovým olejom nesmú chýbať, takže s ním budete vždy v dobrých rukách. Taktiež vás oslní svojou zvodnou modernou vôňou a je šetrný pre vlasy aj pokožku hlavy. Perfektne chráni pred vysušovaním a vlasy po ňom zostanú zdravé a krásne nielen na pohľad, ale aj na dotyk. Možno ho použiť aj na váš plnofúz.

Šumivá bomba Gentleman Spa vytvorí chvíľku len pre vás. Efektívne šumí a zároveň sa rozpúšťa do kúpeľa, kde uvoľňuje veľmi jemné umývacie a penivé látky. Vďaka tomu šetrne a napriek tomu účinne umýva a vytvorí bohatú penu. Jej unikátne zloženie s olivovým olejom sa výborne stará o vašu pokožku. Pomáha zabraňovať nadmernému vysušovaniu a má výrazné hydratačné účinky, takže zanechá kožu vláčnu a pružnú. Na vani navyše nezostanú žiadne mastné usadeniny a ponúkne vám svoju osviežujúcu modernú vôňu. Stačí pridať guľu do napusteného kúpeľa a nechať rozpustiť. Po kúpeli sa osprchujte čistou vodou.
Ste len krôčik od zmyselného odpočinku.

Prečo si vybrať darčekový box Bohemia GIFTS Gentleman:

  • unikátny darčekový balíček pre skvelé uvoľnenie tela i mysle
  • špičková telová a vlasová kozmetika pre každého gentlemana
  • prírodné vegánske ingrediencie prvotriednej kvality obohatené o fantastický olivový olej
  • chráni pred vysušovaním a dokonale hydratuje
  • zjemňuje pokožku a zanechá ju vláčnu a pružnú
  • moderná pôvabná vôňa očarí každého a navodí vzrušujúcu atmosféru
  • šumivá bomba vytvorí nezabudnuteľný penový kúpeľ

Parametre:


Farba: biela
Obsah: sprchový gél 500 ml, šampón 300 ml, šumivá bomba 100 g
Vôňa: osviežujúca
Zloženie: sprchovací gél - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Styrene/Acrylates Copolymer, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-7, Glycerin, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Coumarin, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200, vlasový šampón - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Styrene/Acrylates Copolymer, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-7, Glycerin, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Coumarin, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200, šumivá bomba Gentleman Spa - Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sodium Chloride, Polysorbate 20, Tapioca Starch, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Linalool
Parametre