ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Darčekový box Bohemia GIFTS Kniha pre gentlemana

Darčekový box Bohemia GIFTS Kniha pre gentlemana

Unikátny balíček pre gentlemanov zahalený do nádherného darčekového balenia v tvare knihy. Sprchový gél a vlasový šampón s kvalitným olivovým olejom.
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Páni, pripravte sa na vzrušujúce rande. Dámy, venujte svojej drahej polovičke fantastické prekvapenie v podobe originálneho a osobitého darčeka. Kozmetický balíček Bohemia GIFTS Kniha pre gentlemana vyrobený s láskou v Českej republike vám dodáme v unikátnom darčekovom balení v tvare knihy, ktorá poteší každého muža a premení na dokonalého gentlemana. Po otvorení si môžete prečítať pár vtipov o mužoch. Veľký podiel ručnej práce a myšlienka na životné prostredie je pridanou hodnotou, ktorú obdarovaný určite ocení. Vychutnajte si neopakovateľné momenty vášne.

Krémový sprchový gél v praktickej uzatvárateľnej fľaštičke s objemom 200 ml vám dopraje jemnú osobnú hygienu. Hodvábna textúra z kvalitných ingrediencií je obohatená o výnimočný olej z plodov olivovníka európskeho. Ten podporuje umývacie vlastnosti, napomáha pred nadmerným vysušovaním pokožky a udržuje ju hebkú a vláčnu. Zároveň gél zjemňuje kožu a perfektne ju hydratuje. Tiež vám prepožičia svoju očarujúcu vôňu, takže si kúpeľ užijete o to viac.

Báječný vlasový šampón s objemom 200 ml je veľmi jemný a napriek tomu účinný kozmetický prípravok vhodný aj na každodenné umývanie vlasov. Prvotriedne ingrediencie s olivovým olejom nesmú chýbať, takže s ním budete vždy v dobrých rukách. Taktiež vás oslní svojou zvodnou modernou vôňou a je šetrný pre vlasy aj pokožku hlavy. Perfektne chráni pred vysušovaním a vlasy po ňom zostanú zdravé a krásne nielen na pohľad, ale aj na dotyk.
Urobte si chvíľku len pre seba a nechajte zo seba porozprávať alfa samca.

Prečo si vybrať darčekový box Bohemia GIFTS Kniha pre gentlemana:

  • unikátny darčekový balíček v originálnom dizajne knihy s vtipmi o mužoch
  • špičková telová a vlasová kozmetika pre každého gentlemana
  • prírodné ingrediencie prvotriednej kvality obohatené o fantastický olivový olej
  • chráni pred vysušovaním a dokonale hydratuje
  • zjemňuje pokožku a zanechá ju vláčnu a pružnú
  • moderná pôvabná vôňa očarí každého a navodí vzrušujúcu atmosféru
  • praktické uzatvárateľné fľaštičky uľahčia aplikáciu

Parametre:


Farba: transparentná, biela
Obsah: 2 x 200 ml
Vôňa: osviežujúca
Zloženie: sprchovací gél - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Styrene/Acrylates Copolymer, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-7, Glycerin, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Coumarin, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200, vlasový šampón - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Polyquaternium-7, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Hexyl Cinnamal, Limonene, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200
Parametre