ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Dilatátor Sinner Gear Unbendable Holle Penis Plug

Dilatátor Sinner Gear Unbendable Holle Penis Plug

Dilatátor pre mužov Sinner Gear Unbendable Holle Penis Plug z nerezovej ocele. Dutá trubička s guličkou umožňuje únik moču a zaistí nové intenzívne zážitky.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Holdujete BDSM či clinic hrátkam, alebo sa jednoducho chcete odviazať a vyskúšať nové pocity rozkoše? Nebojte sa experimentovať a vyskúšajte túto unikátnu pomôcku pre mužov. Dilatátor Sinner Gear Unbendable Holle Penis Plug je vyrobený z kvalitnej nerezovej ocele, ktorá je bezpečná pre telo, neobsahuje ftaláty ani nikel. Zátka pre rozširovanie močovej trubice má zúženú špičku pre ľahšiu penetráciu, ktorá sa jemne rozširuje v tvare kvapky a späť vracia do pôvodného priemeru. Vďaka tomu sa udrží na mieste a poskytne vám nové vzrušujúce zážitky zo stimulácie penisu. Perfektná pomôcka aj pre dominy ovládajúce svojich otrokov. Dilatátor je dutý, takže umožňuje voľný únik moču. Pre ejakuláciu odporúčame dilator vytiahnuť. V balení nájdete hygienický jednorazový obrúsok. Materiál je plne vodotesný pre využitie v sprche alebo vo vani.
Vychutnajte si dokonalé dráždenie vašej pýchy zvnútra a poddajte sa jeho neobvyklým účinkom.
Pri používaní vždy dbajte na maximálnu hygienu. Pred prvým použitím ho na dobu 5 sekúnd vyvarte vo vriacej vode. Potom si opláchnite ruky, môžete použiť rukavice a dilator utrite obrúskom. Naneste množstvo lubrikačného gélu na vodnej báze na dilator a na špičku žaluďa. S gélom nešetrite. Do trubice na povädnutom údu citlivo vložte dilator a jemnými krúživými pohybmi ho zasuňte. Vyvarujte sa hrubej sily. Pred ejakuláciou ho opatrne vyberte. Po použití ho riadne umyte pod teplou vodou a môžete použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať dilatátor Sinner Gear Unbendable Holle Penis Plug:

  • pomôcka pre mužov vhodná pre nové uspokojenie aj BDSM hry
  • dutá trubička sa zavádza do močovej trubice
  • ponúka voľný priechod moču
  • kvalitná nerezová oceľ bez obsahu niklu a ftalátov
  • úzka špička uľahčuje penetráciu a decentné rozšírenie ho udrží na mieste
  • gulička poskytuje bezpečie proti zapadnutiu
  • vodotesný pre mokré hrátky
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: strieborná
Materiál: nerezová oceľ
Rozmery: celková dĺžka 6,3 cm, použiteľná dĺžka 4,8 cm, minimálny priemer 0,6 cm, maximálny priemer 0,9 cm, priemer guličky 1,5 cm
Vibrácie: nie
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre