ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Dosková hra PLAY & ROULETTE GAME

Dosková hra PLAY & ROULETTE GAME

Dosková hra PLAY & ROULETTE GAME plná vášne a vzrušujúcej zábavy. Sexy ruleta, ktorá sa stane rovnako návyková ako jej hazardná varianta. Pre všetky páry.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Neviete čo s načatým večerom? Nemôžeme vás nabádať k hazardu, avšak túto ruletu vám odporučiť musíme. Táto dosková hra PLAY & ROULETTE GAME je veľmi atraktívnou sexy hrou pre dospelých, vhodná pre hetero aj LG páry. Stane sa pre vás rovnako návyková ako jej hazardná varianta. Obsahuje ruletu s tromi nezávislými pohyblivými časťami a dve šesťhranné kocky. Jedna časť vám ponúka aktivitu, ktorú budete robiť, druhá vám ukáže miesto na tele, na ktorom sa bude aktivita odohrávať a tretia vám nariadi v akej frekvencii sa bude aktivita vykonávať. Hra je v angličtine, francúzštine, španielčine a portugalčine.

Hru začnete tak, že si obaja tipnete párne alebo nepárne číslo a hodíte kockou. Ten kto sa trafil do hodnoty začína ťah. Hodíte oboma kockami pre každú časť rulety, tzn. celkom trikrát. Podľa spočítanej hodnoty na kockách posuňte jednotlivé šípky a vykonajte akciu na vybranej časti tela partnera po dobu určeného času. Takto sa striedajte až do doby, kým vaše vzrušenie dosiahne maxima. V tejto chvíli roztočte ruletu a podľa vytočenej polohy Kamasutra prejdite k milostnému aktu. Doprajte si vzrušujúce milovanie a nechajte partnera stonať blahom. Hru prehráva ten z partnerov, ktorý dosiahne orgazmus skôr.
Odporúčame k hre pripraviť studený nápoj, kocku ľadu a masážny olej. Potom vám nič nebude brániť užiť si spoločnú iskrivú sexy zábavu.

Prečo si vybrať plochých hru PLAY & ROULETTE GAME:

  • vzrušujúca erotická hra pre dospelých
  • návyková hra v krásnom prevedení
  • ponúka veľa kombinácií aktivít na rôznych častiach tela po určenú dobu
  • vhodná pre všetky typy párov
  • v štyroch svetových jazykoch

Parametre:


Farba: rôzne farby
Materiál: papier, plast
Rozmery balenia: výška 28,6 cm, šírka 28 cm, hĺbka 2 cm
Obsah: hracia plocha, dve šesťhranné kocky
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Typ:
Materiál:
 
Veľkosť:
 
Farba:
 
Podrobnejšie údaje:
Rozmery:
 
Objem:
 
Obsah alkoholu:
 
Vôňa: