Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Feromóny MAGNETIFICO PHEROMONE ALLURE PRE ŽENY 50 ml

Feromóny MAGNETIFICO PHEROMONE ALLURE PRE ŽENY 50 ml

Parfém pre zvýšenie sexuálnej príťažlivosti z radu MAGNETIFICO power of pheromones. "Feromóny pre ženy". Špičková kvalita.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Jedinečné zloženie radu MAGNETIFICO power of pheromones pre ženy bolo poskladaných tak, aby pomohlo zvýšiť sexuálnu príťažlivosť žien z pohľadu mužov. Obsahuje zložky navrhnuté pre podvedomé zvýšenie "sexuálnej chémie". Boli navrhnuté, aby Vám pomohli nielen pri zvýšení sexuálnej príťažlivosti, ale aj pri pracovnom pohovore, v škole pri skúškach alebo na obchodnom rokovaní. Pomôžu Vám tiež zvýšiť rešpekt u vašich sokýň v láske.

AT-SC-R FORMULA

Rad MAGNETIFICO - power of pheromones má jedinečné zloženie, ktoré bolo vyvíjané na základe AT-SC-R FORMULE. AT-SC-R FORMULA for woman je unikátna kombinácia látok, ktoré Vám majú pomôcť zvýšiť sexuálnu príťažlivosť z pohľadu mužov pomocou ich podvedomia a zmyslov. Majú napomôcť zvýšiť ženám sebavedomie a rešpekt u mužov i žien.

Pheromone Seduction, Allure i Selection sú pravé parfumy. To znamená, že obsahujú viac ako 15% vonných zložiek! Ich výdrž je naozaj neuveriteľná. Konkurencia často píše, že predáva parfumy s feromónmi pre ženy, ale často sa jedná len o toaletnú vodu alebo parfumovanú vodu. Dajte pozor čo za svoje peniaze kupujete!

Ako používať magnetifico power of pheromones a ako vonia Pheromone Allure

Používate ako klasický parfum. Aplikujte na krk, dekolt alebo oblečenie.

Vôňa pre ženy, ktoré poznajú svoju cenu a neboja sa výziev. Kompozícia, ktorá zdôrazňuje ženskú individualitu, zmyselnosť a ženskosť. Kvetinovo-ovocná, mierne korenistá svieža vôňa.

Typ: kvetinová, ovocná

Hlava: citrón, čierne ríbezle, hyacint
Srdce: jazmín, konvalinka, ylang - ylang, ruža
Základ: santalové drevo, pižmo, vanilka, jantár

Složenie: Alkohol Denat, Fragrance (Parfum), Water (Aqua), HexylCinnamal, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Hydroxycitronellal, (OH)Sohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool, Geraniol

Parametre