ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Guarana ZN Special 100 ml

Guarana ZN Special 100 ml

Doplnok stravy Guarana ZN special dodáva energiu a zvyšuje sexuálny apetít u mužov i žien pre plnohodnotný a uspokojivý sexuálny život.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Doplnok stravy Guarana ZN Special s objemom 100 ml, založený na prírodných látkach, je určený pre mužov aj ženy na zvýšenie vytrvalosti a celkovej výdrže pri sexuálnej aktivite. Dodajte svojmu milostnému životu ešte viac erotického náboja a prijmite energiu a silu z týchto "magických" kvapiek. Obsahujú preverené a osvedčené výťažky z guarany, ktoré sa ako je známe podieľajú zásadnou mierou na zvýšenie sexuálnej vytrvalosti. V kombinácii s kofeínom obohateným o vitamín E zvýšia výdrž a sexuálny apetít u mužov i žien a zaistia tak plnohodnotný a uspokojivý sexuálny život. Pre dosiahnutie optimálnych výsledkov sa odporúča pravidelné užívanie po dlhšie časové obdobie. Ako denný doplnok stravy užívajte 1 čajovú lyžičku trikrát denne, zmiešanú s akýmkoľvek nápojom. Pre jednorazové povzbudenie užite 3 čajové lyžičky asi 30 minút pred sexuálnou aktivitou.
Upozornenie: Obsahuje kofeín. Neodporúča sa dojčiacim ženám a deťom. Užívajte pestrú a vyváženú stravu. Držte mimo dosahu detí. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Po otvorení uchovávajte v chladničke.

Prečo si vybrať Guaranu ZN Special 100 ml:

  • špeciálna zmes prírodných látok pre mužov aj pre ženy
  • určené pre zvýšenie vytrvalosti a celkovej výdrže pri sexe
  • obsahujú výťažok z guarany, kofeín, zinok a vitamín E, ktoré dodávajú energiu
  • pre dosiahnutie optimálnych výsledkov sa odporúča používanie po dlhšie časové obdobie

Parametre:


Objem: 100 ml
Zloženie: vodný extrakt zo semien guarany 55%, voda, okysľujúca látka E330, konzervačné látky E211 a E202, aróma, živiny: glukonát zinočnatý (0,7938 mg zinku), vitamín E, sladidlo: E951, 0,9 mg kofeínu. Obsahuje zdroj fenilalaninu.
Parametre