ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Gél Happy Diva Aloe Vera After Sex Gel 100 ml

Gél Happy Diva Aloe Vera After Sex Gel 100 ml

Upokojujúci gél Happy Diva Aloe Vera After Sex Gél s obsahom 100 ml. Jemný zvláčňujúci gél s hojivým účinkom zmierňuje podráždenie sliznice a pokožky po sexe.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Máte citlivú pokožku a ruší vás podráždenie po rozkošných intímnych hrátkach? Rovnako ako sa staráte o svoju suchú pleť, tiež vaša lasturka si zaslúži nežnú starostlivosť. Gél Happy Diva Aloe Vera After Sex Gel s obsahom 100 ml vám pomôže užiť si sex naplno a nechať doznieť vzrušujúci pocit po ňom. Vplyvom suché sliznice aj pri použití lubrikantu sa môže stať, že vzniknú drobné poranenia. Tento gél zvláčni a upokojí pokožku a obsah Aloe Vera známy hojivým účinkom sa postará o nepríjemný pocit pálenia. Má príjemnú textúru a dlhotrvajúcu kĺzavosť. Gél na vodnej báze bez chuti a zápachu nelepí, nezanecháva fľaky, môžete ho použiť aj s erotickými pomôckami všetkých materiálov a je dermatologicky a klinicky testovaný. Je možné ho tiež použiť ako bežný lubrikačný gél, ktorý sa o vás bude starať už pri súloži. Fľaštička disponuje pohodlnou pumpičkou, ktorá vám uľahčí presnú a čistú aplikáciu.
Doprajte si slastný a ničím nerušený pocit z báječného orgazmu.

Prečo si vybrať gél Happy Diva Aloe Vera After Sex Gel 100 ml:

  • unikátny intímny gél určený predovšetkým ako starostlivosť po sexe
  • zvláčňuje pokožku a upokojuje pocit podráždenia
  • obsah Aloe Vera má hojaci účinok
  • čistý gél bez chuti a zápachu
  • možné použiť ako klasický lubrikant
  • kompatibilný so všetkými erotickými pomôckami
  • dermatologicky a klinicky testovaný
  • fľaštička s pumpičkou pre ľahké dávkovanie

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 100 ml
Zloženie: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Sodium Benzoate, Polysorbate 20, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Maltose, Aroma (Aloe Vera), Agave Tequilana Leaf Extract, Sodium Saccharin, Sodium Hydroxide, Citric Acid
Parametre