ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Gél HOT Intimate Care Hydro Gel 50 ml

Gél HOT Intimate Care Hydro Gel 50 ml

Hydratačný intímny gél pre ženy HOT Intimate Care Hydro Gel 50 ml navracia pokožke genitálií prirodzenú vlhkosť a zbavuje ju nepríjemných pocitov.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Ženám, ktoré občas alebo napríklad aj častejšie trpia vaginálnou suchosťou prinášame novinku vo forme gélu HOT Intimate Care Hydro Gel 50 ml. Tento gél je vysoko hydratačný, nie je parfumovaný a ani neobsahuje hormóny.
Účinne odstraňuje svrbenie a pálenie v oblasti genitálií, ktoré môžu pociťovať najmä ženy po pôrode, menopauze alebo tiež ženy vystavované častej psychickej záťaži. Gél HOT Intimate Care Hydro Gel 50 ml ľahko obnovuje prirodzené vaginálne prostredie, zvlhčuje, zbavuje nepríjemných pocitov a tým ženám uľavuje. Hlavnou zložkou tohto krému je výťažok z Aloe Vera a Hyaluron.
Použitie: naneste malé množstvo asi o veľkosti hrášku na špičku prsta, ktorým gél jemne vmasírujete v oblasti pošvového vchodu a vonkajších genitálií. Opakujte podľa potreby alebo pred pohlavným stykom.

Prečo si vybrať Gél HOT Intimate Care Hydro Gel 50 ml:

  • gél pre obnovu a hydratáciu prirodzeného prostredia intímnej oblasti žien
  • bez parfumácie a hormónov
  • zbavuje ženy od nepríjemného svrbenia a pálenia
  • skvele hydratuje
  • obsahuje Aloe Vera a Hyaluron

Parametre:


Farba: biela
Obsah: 50 ml
Zloženie: Aqua, Glycerín, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Sodium hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Chamomilla Recutita, Flower Extract, Tocopheryl Acetate, Chondrus Crispus, Lactic Acid, Glucose, Disodium EDTA, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin
Upozornenie: z bezpečnostných dôvodov sa krém nesmie používať počas tehotenstva. Uchovávajte mimo dosahu detí. Nesmie sa dostať do očí alebo na poranenú pokožku. Uchovávajte v chladnom a suchom prostredí a chráňte pred svetlom.
Parametre
Zaradenie do kategórií