ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Kolík análny CHEEKY LOVE REMOTE ANAL TURRID black

Kolík análny CHEEKY LOVE REMOTE ANAL TURRID black

Análny kolík CHEEKY LOVE REMOTE ANAL TURRID na diaľkové ovládanie v čiernej farbe má skvelý ergonomický tvar pre ľahký vstup a 9 báječných vibrácií a pulzácií.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Milujete predohry, experimenty a chcete si vaše erotické chvíľky okoreniť niečím zaujímavým? A už ste vyskúšali análne hrátky? Nie? Tak sa nebojte a skúste ich s týmto šikovným análnym kolíkom CHEEKY LOVE REMOTE ANAL TURRID v čiernej farbe. Vaša predohra sa stane vzrušujúca a posteľové radovánky budú skutočnou zábavou pre vás aj pre neho. Obzvlášť, keď mu poskytnete možnosť vaše vzrušenie riadiť. Môžete ho mať pod kontrolou vy, alebo sa nechať prekvapiť vďaka diaľkovému ovládaniu. Kolík vás ihneď zaujme svojou ergonómiou. Jeho dokonalé zamatovo hebké telo a veľmi úzka špička je navrhnutá špeciálne pre ľahký a bezbolestný vstup. Korálkové rozširovanie kolíka je postupné a jeho najširšia časť vyplní každé miestečko pre najlepší prenos vibrácií ku všetkým nervovým zakončeniam. Tie sa roznesú pomocou silného odnímateľného motora, ktorý ponúka 9 báječných vibračných a pulzačných režimov. Zažijete úžasné vlny potešenia. Základňa v tvare kotvičky zvyšuje bezpečie pri hrách. Ku všetkému je kolík bez ftalátu a je úplne vodotesný (IPX7), jeho služby si môžete vyskúšať aj vo vani či v bazéne a otvorí vám tak jedinečný pohľad do sveta sexuálnej zábavy. Dobíjať kolík aj ovládač budete priloženým magnetickým USB káblom.
Ovládanie je veľmi jednoduché. Dvojsekundovým stlačením tlačidla power na patróne ho uvediete do pohotovostného režimu. Privíta vás LED dióda. Pri podržaní tlačidla power na ďalšie dve sekundy ho vypnete. Rovnaké nastavenie platí pre ovládač. Krátkym stlačením potom ľahko prepínate medzi jednotlivými režimami.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití vyberte motor a kolík opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať kolík análny CHEEKY LOVE REMOTE ANAL TURRID black:

  • kolík na diaľkové ovládanie s úžasnou ergonómiou
  • dokonale hladké telo
  • kvalitný silikónový materiál bez ftalátu
  • silný odnímateľný motor s 9 rôznymi vibračnými a pulzačným režimmi
  • magnetický USB kábel pre dobíjanie kolíka aj ovládača
  • vodotesný podľa certifikátu IPX7
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 9,6 cm, použiteľná dĺžka 8,2 cm, priemer 3,4 cm
Vibrácie: áno
Vodeodolnosť: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre