ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Kolík análny Dream Toys GODDESS COLLECTION BRONTES blue

Kolík análny Dream Toys GODDESS COLLECTION BRONTES blue

Vodotesný análny kolík Dream Toys GODDESS COLLECTION BRONTES blue na diaľkové ovládanie je vyrobený s jemného silikónu so zlatými prvkami z ABS plastu.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Dámy a páni, užívajte si sex tak ako ešte nikdy! Exkluzívny tovar, ktorý vám doma jednoducho nesmie chýbať. Análny kolík Dream Toys GODDESS COLLECTION BRONTES v modrej farbe so zlatým zdobením z odolného ABS plastu je vibrujúca hračka pre pánov i dámy. Je vyrobený z jemného silikónu lekárskej kvality, takže je úplne bezpečný pre vaše telo. Jeho dve ramená majú v sebe zabudované dva motorčeky, ktoré môžu fungovať nezávisle na sebe. Má rozšírenú ohnutú špičku s kmitajúcou plôškou a stimulačnou textúrou na oboch ramenách pre ešte intenzívnejšie zážitky. Perfektne vyplní váš vnútorný priestor a zameria sa na masáž prostaty, čo väčšina mužov dokáže oceniť, pretože stimulácia prostaty sa dá prirovnať k stimulácii ženského bodu G. Druhé rameno vám bude jemne masírovať hrádzu. Pružný úzky krk zaistí perfektnú ohybnosť a prispôsobenie. Použiť ho môžu tiež ženy nielen k análnej, ale aj k vaginálnej stimulácii, kde vám poláska ako váš bod G, tak klitoris. Kolík má 7 vibračných a 7 pulzačných režimov, každý režim ponúka 3 rýchlosti, z takého množstva si určite vyberie každý. Análny kolík je na diaľkové ovládanie, takže si svoju rozkoš môžete riadiť podľa svojich pocitov, alebo ho zveriť svojej polovičke a nechať sa udivovať. Aj táto hra môže byť neskutočne sexy. Vyskúšať ho môžete aj vo vani či v bazéne, pretože je vodotesný a nabíja sa priloženým USB káblom.
Užite si intímne potešenie s touto hračkou, v nočnom stolíku ako keď nájdete.

Jednoduché ovládanie vás taktiež poteší. Pre správne používanie vždy platí, že je nutné najprv zapnúť kolík a to pridržaním jedného z dvoch tlačidiel v jeho spodnej časti. Následne zapnete ovládač približne 3 sekundovým podržaním stredného tlačidla "power", ktoré slúži aj na vypnutie ovládača. Tlačidlo s označením zátvorky ovláda pulzácie análnej časti, tlačidlo s vlnovkou zase vibrácie dráždidlá. Uvedenie do prevádzky či vypnutie vždy ohlási modrá kontrolka na ovládacích paneloch kolíku i diaľkového ovládača.
V prípade lubrikácia doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať kolík análny Dream Toys GODDESS COLLECTION BRONTES blue:

  • pre mužov i ženy, možnosť použitia tiež k vaginálnej stimulácii
  • 2 veľmi silné a výkonné motory
  • 7 vibračných a 7 pulzačných režimov s 3 rýchlosťami
  • kvalitný hebký a jemný silikón lekárskej kvality
  • na diaľkové ovládanie pre pohodlné používanie
  • dráždivá textúra na povrchu
  • odolný proti vode pre mokré hry
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: modrá, zlatá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: dlhšia časť kolíka: celková dĺžka 13,3 cm, použiteľná dĺžka 10 cm, priemer kolíka 3,5 cm, kratšia časť: celková dĺžka 9,6 cm, použiteľná dĺžka 6 cm, priemer kolíka 3,9 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Stimulácia:
Typ:
Prevedenie:
Pohon:
Li-ion 
Napájanie:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
13,30 cm
Použiteľná dĺžka:
10,00 cm
Priemer:
3,50 cm
Podrobnejšie rozmery:
dlhšia časť kolíka: celková dĺžka 13,3 cm, použiteľná dĺžka 10 cm, priemer kolíka 3,5 cm, kratšia časť: celková dĺžka 9,6 cm, použiteľná dĺžka 6 cm, priemer kolíka 3,9 cm