ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Kostým Leg Avenue Head Nurse biely

Kostým Leg Avenue Head Nurse biely

Objavujú sa vo vašich erotických fantáziách hriešni doktori a neposlušné sestričky? Ste milovníci clinic praktík? Potom sú pre vás perfektnou vožbou lesklé krátke šaty so stetoskopom a zdravotníckym čepcom. Prebuďte svoju predstavivos naplno a užite si vzrušujúce hrátky!
Doprava zadarmo
61.80 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • Krátke šaty bez rukávov so zipsom až k sukni
  • Čepiec na plastovej čelenke
  • Stetoskop na dokreslenie atmosféry
  • Pružná látka šiat obopne postavu a zvýrazní krivky
  • Variabilná hĺbka výstrihu
  • Prevlek využijete na erotickú párty, maškarnú aj pre vášnivé momenty vo dvojici
  • Vhodné pre clinic praktiky a roleplay

Popis produktu:

Rozprúdite svoju fantáziu a zohrajte si zmyselnú scénku na doktorov a sestričky. Že je hranie sa pre deti? Omyl! Kostým Leg Avenue Head Nurse vás presvedčí o tom, že erotickým predstavám sa medze nekladú. Lesklá látka obopne vaše telo a urobí ho neodolatežným. Súčasou kostýmu je aj čepiec upevnený na plastovej čelenke a stetoskop na dokreslenie atmosféry. Prezlečte sa do kostýmu a zažite jedinečné vášnivé okamihy vo dvojici!

Materiál a vzhžad:

Šaty sú ušité z lesklého a pružného materiálu, čo zaistí, že sa prispôsobia vašim krivkám a podčiarknu ženskos. Sukňa je strihaná tesne pod zadok, takže sa ani nebudete musie vyzlieka, až dôjde s partnerom na vec. Zip je aplikovaný po celej dĺžke šiat až k sukni, takže si budete môc variabilne nastavi výstrih podža vašich preferencií. Strih kostýmu je bez rukávov a s nariasenou sukňou, takže príjemne zvýrazní tvar postavy.

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Vlastnosti:
Materiálové zloženie:
100% Polyester