ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Kostým Baci Lingerie NURSES COAT WITH HAT biely

Kostým Baci Lingerie NURSES COAT WITH HAT biely

Krátka lesklá sexi uniforma zdravotnej sestry pre vežmi zmyselné vyšetrenie. Kabátik s krátkym rukávom a zapínaním na červené gombíky zvodne odhažujúce telo. Zadná čas končiaca tesne pod zadočkom zakaždým zdvihne tlak a biely sesterský klobúk s krížikom prvej pomoci dopĺňa autentický zážitok.
Vežkos:
41.80 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • Luxusné oblečenie vhodné na role play či erotický karneval
  • Lesklá a hladká imitácia kože
  • Šaty na cvočky pre žahké rozopínanie
  • Variabilná hĺbka výstrihu

Popis produktu:

Láka vás predstava vzrušujúcich sexy chvížok so zdravotnou sestričkou? Zaobstarajte svojej partnerke kostým Baci Lingerie NURSES COAT WITH HAT a zahrajte si s ňou scénku na prísnu sestričku a neposlušného pacienta. Popustite uzdu fantázie a okoreňte si svoje momenty v spálni. Prevlek je vhodný tiež na erotický karneval či iné, podobne ladené spoločenské akcie.

Materiál a vzhžad:

Šaty sú ušité z hladkého a lesklého materiálu, ktorý imituje kožu. Po celej dĺžkezapínanie na cvočky, takže až sa vaša scénka vyostrí a vy už nebudete môc dlhšie udrža ruky od partnerkinho tela, vežmi žahko šaty rozopnete a vyzlečiete. Vďaka cvočkom môžete tiež variabilne nastavova hĺbku výstrihu a postupne odhažova a provokova svoju polovičku. Kostým je doplnený o čepček, ktorý sa zaväzuje na stužku, takže nebude nikde tlači.

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Vlastnosti:
Materiálové zloženie:
94% Polyester, 6% Spandex