ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Kostým Obsessive PILOTMAN modrý

Kostým Obsessive PILOTMAN modrý

Pädielny kostým pilota vhodný pre zmyselné domáce hrátky. Boxerky so zlatými akcentmi, manžety na zápästie, golier na krk, kravata a slnečné okuliare.
Vyberte si vežkos:
Doprava zadarmo
53.50 €
Opis tovaru

Poznáte iné povolanie, ktoré by bolo viac sexy, než práca pilota? Ak hžadáte zaujímavý a originálny obleček pre vaše spoločné laškovanie v spálni, potom sa nechajte unies až do oblakov. Tento výnimočne atraktívny kostým Obsessive PILOTMAN v tmavo modrej a bielej farbe so zlatými akcentmi vás premení na muža, ktorý má obrovskú moc. Darujte svojej drahej polovičke vstupenku na palubu, na ktorej sa rozprúdi vášeň a neodolatežné vzrušenie. Zažite neskrotné turbulencie v rôznych nadmorských výškach.
Tento vysoko príažlivý pädielny kostým obsahuje zvodné boxerky, manžetové rukávy na zápästie, golier na krk, kravatu a slnečné okuliare, ktoré podčiarknu celkový dojem. Boxerky s krátkymi nohavicami sú ušité z hodvábne jemnej tkaniny, ktorá vyniká svojou hebkosou, takže vás pohladí s neuveritežnou nežnosou a vy sa budete cíti ako v bavlnke. Sú mimoriadne pružné, perfektne sa tak prispôsobia vašej postave a vyrysujú vᚠnádherný zadoček, ktorý bude úplne na zahryznutie. Navyše majú priestranné predné vrecko, aby bol zaistený vᚠmaximálny komfort pri nosení. Ozdobené sú zlatými prúžkami a leteckým logom. Golier a manžetové rukávy na zápästí imitujú vzhžad košele, len bez košele. Vaše telo tak bude vožne dostupné pre horúce bozky a zmyselné pohladenie. Golier sa zapína vzadu na tri gombíky a kravata z hebkého saténu na gumičke umocní vᚠprofesionálny prejav. Pre zachovanie autentickosti sú súčasou kostýmu typické letecké okuliare, tzv. pilotky. Tento malý detail ponúkne realistický pocit, ktorý rozohní fantáziu a predstavivos. Vaše role-play hrátky s iskrivou pikantnou tematikou budú ešte zábavnejšie, ak k tomu priberiete aj kostým letušky.
Sen o sexe na palube lietadla má snáď každý. Uži si však vzrušujúcu jazdu priamo s kapitánom je však úplne iná pesnička.

Prečo si vybra kostým Obsessive PILOTMAN:

  • perfektná bielizeň pre mužov ponúkne vzrušujúce hranie erotických rolí
  • pädielny kostým je pohodlný na nosenie
  • boxerky z hodvábne jemnej tkaniny sú pružné a perfektne sa prispôsobia postave
  • priestranné predné vrecko dopraje výnimočný komfort
  • úžasný strih s kratšími nohavicami perfektne vyzdvihne zadoček
  • manžetové rukávy na zápästie a golier imitujú košežu
  • kravata na gumičke z hebkého saténu
  • funkčné typicky letecké slnečné okuliare navodia tú správnu atmosféru
  • ponúkame vo vežkosti S/M, L/XL a 2XL/3XL

Parametre:


Farba: modrá, biela, zlatá
Materiál: boxerky, golier, manžetové rukávy - 88% polyester, 12% elastan, kravata - 97% polyester, 3% elastan, okuliare - kryštál, kov
Vežkos: S/M, L/XL, 2XL/3XL

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Vlastnosti:
Materiálové zloženie:
boxerky, golier, manžetové rukávy - 88% polyester, 12% elastan, kravata - 97% polyester, 3% elastan, okuliare - kryštál, kov