ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Krém masážny JUST PLAY Sex 80 ml

Krém masážny JUST PLAY Sex 80 ml

Zmyselný masážny krém prvotriednej vegánskej kvality s intímnou vôňou. Hodvábne jemná štruktúra so vzácnymi olejmi a stimulačným extraktom z papriky.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Zažite hravosť a neuveriteľnú dávku intímnej fantázie. Tento masážny krém JUST PLAY Sex s objemom 80 ml premení vašu spálňu na masážny salón a dopraje vám dokonalé uvoľnenie, nespútanú originálnu predohru a fenomenálne sexuálne zážitky. Krém pre ňu aj pre neho má hodvábnu textúru, nelepí ani nepôsobí mastne, neobsahuje parabény a je dermatologicky testovaný, takže je nezávadný pre ľudskú pokožku a nedráždi ani intímne partie. Môžete si jeho prostredníctvom užiť dokonalý relax, uvoľniť svaly celého tela a vďaka opojnej vôni aj myseľ. Vybrané ingrediencie prvotriednej vegánskej kvality obsahujú vzácne oleje ako napríklad olej z makadamových orechov, mandlí, sezamu a tiež klinčeky, ktoré perfektne prekrvujú a extrakt z papriky, ktorý má výnimočný stimulačný efekt. Je preto ideálny pre párové hrátky a úplne bezkonkurenčný ako doplnok k predohre. Vyniká v dlhotrvajúcej klznosti, skvele hydratuje a zanecháva pokožku hebkú a vláčnu. Praktická uzatvárateľná tuba uľahčuje jeho aplikáciu.
Vychutnajte si príjemné dotyky s pikantným nádychom erotiky, ktorá visí vo vzduchu.

Prečo si vybrať krém masážny JUST PLAY Sex:

  • unikátny masážny krém na uvoľnenie celého tela i mysle
  • jemná hodvábna textúra so skutočne dlhotrvajúcou klznosťou
  • prvotriedne ingrediencie vegánskej kvality so vzácnymi olejmi a extraktmi
  • stimulačný efekt vďaka výťažku z papriky
  • príjemná vôňa navodí zmyselnú atmosféru
  • dermatologicky testovaný a nezávadný pre ľudskú pokožku aj intímne partie
  • zanechá pocit vláčnosti a dokonalej hydratácie
  • praktická uzatvárateľná tuba uľahčí aplikáciu

Parametre:


Farba: biela
Obsah: 80 ml
Zloženie: Aqua, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Glycerin, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Eugenol, Benzyl Benzoate, Citric Acid, Eugenia Caryophyllus Leaf Oil, Coumarin, Linalool, Capsicum Anuum Fruit Extract
Parametre