ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Krúžok na penis California Exotic Horny AF zlatý

Krúžok na penis California Exotic Horny AF zlatý

Zlatý krúžok na penis Horny AF z hodvábne jemného silikónu ponúkne 10 vibračných režimov. Flexibilný ergonomický krúžok oddiali ejakuláciu a predĺži erekciu.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Chystáte sa prežiť nezabudnuteľnú noc plnú vášne a očakávate veľmi dlhú výdrž? Vezmite si so sebou do spálne tohto fenomenálneho pomocníka a oddajte sa zmyselným intímnym hrám. Tento krúžok Horny AF v luxusnej zlatej farbe so strieborným zdobením z odolného ABS plastu je vyrobený z hodvábne jemného zamatového silikónu, ktorý neobsahuje ftaláty a je teda bezpečný a vhodný aj pre citlivú pokožku . Jeho diabolský tvar dovolí rozvinúť vašu fantáziu a prežiť divoké a nespútané momenty. Roztiahnuteľný flexibilný krúžok perfektne sadne takmer každému priemeru penisu a ergonomicky zahnutý tvar presne zacieli na klitoris ženy. Disponuje dvoma rohmi, medzi ktorými nájdete dráždivé hroty, ktoré ešte viac stimulujú partnerku. Krúžok má za cieľ obmedziť prietok krvi v penise, teda dokáže posilniť a skvalitniť erekciu a oddialiť ejakuláciu, čo ocení každá žena túžiaca po premilovanej noci. Silný motor s tichým chodom, ktorý nevyruší vaše myšlienky, vás očarí 10 vibračnými a pulzačnými režimami, ktoré dráždia klitoris aj penis partnera, aby boli spokojní obaja. Moderný pamäťový čip zaistí, že po vypnutí krúžku zase nadviaže tam, kde ste skončili. Vezmite si ho so sebou do kúpeľne a vychutnajte si jeho služby v sprche či vo vani, pretože je vodotesný a v spojení s teplou vodou môže priniesť nekonečné vzrušujúce pocity. Akonáhle mu dôjde energia, pripojte ho k USB káblu, ktorý je súčasťou balenia.
Nasadnite na zlatú vlnu vášne a vydajte sa cestou dobrodružstva trebárs po celú noc.

Jednoduché ovládanie vás nezaskočí. Podržte tlačidlo power po dobu 3 sekúnd pre zapnutie. Krúžok vás privíta rozsvietením LED diódy a spustí prvý vibračný rytmus. Následnými krátkymi stlačeniami tlačidla meníte jednotlivé režimy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním tlačidla power na 3 sekundy.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať krúžok Horny AF:

  • báječný krúžok na penis v zmyselnom zlatom dizajne
  • ultra hebký a hladký silikón prvotriednej kvality
  • veľmi výkonný motor s tichým chodom
  • 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • flexibilný krúžok predĺži erekciu a oddiali ejakuláciu
  • ergonomický tvar a hroty stimulujú klitoris
  • funkcia pamäte nadviaže na predchádzajúci program
  • vodotesné prevedenie pre mokré hrátky
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: zlatá, strieborná
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 8,4 cm, celková šírka 4,2 cm, celková hĺbka 2,8 cm, priemer roztiahnuteľný od 2,6 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Ovládanie:
Pohon:
Li-ion 
Napájanie:
Materiál:
Farba:
vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka 8,4 cm, celková šírka 4,2 cm, celková hĺbka 2,8 cm, priemer roztiahnuteľný od 2,6 cm