ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Krúžok na penis MELO L1283 čierny

Krúžok na penis MELO L1283 čierny

Jedinečný krúžok na penis MELO L1283 z hodvábneho silikónu na diaľkové ovládanie. Má 12 vibračných režimov smerujúcich na klitoris partnerky.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Páni, milujete sexy hrátky v spálni a dokonalý sex? Predĺžte si svoje zážitky a doprajte partnerke jedinečného milenca. Vašu snahu iste ocení a následne i odmení. Premeňte sa v milostného démona a nasaďte si tento fantastický krúžok na penis MELO L1283 v tajomnej čiernej farbe s elegantným prvkom zlatého odolného ABS plastu. Krúžok z hodvábne jemného a zamatovo hebkého silikónu prvotriednej kvality je unikátny predovšetkým vo svojom spracovaní. Obsahuje jeden krúžok na penis podporený ďalšími tromi, ktoré ešte viac obopnú vašu pýchu. Vďaka tomu nebude mať tendencie padať ani kĺzať a perfektne sa udrží na svojom mieste. Váš penis tak obohatí o stimulátor klitorisu, ktorý je ergonomicky tvarovaný, aby ho ľahko našiel a na svojom povrchu má stimulačné hroty, ktoré ženu prevedú cestičkou smerujúcou k erotickému raju. Tomu navyše dopomôže 12 vibračných a pulzačných režimov, ktoré má na svedomí výkonný motor s extrémne tichým diskrétnom chodom, takže si užijete nielen vzrušujúce momenty, ale aj zvodné stonania. Krúžky sú flexibilné a rozpínavé. Ku všetkému má krúžok za úlohu ľahko priškrtiť penis a tým v ňom obmedziť prietok krvi, takže spevní vašu erekciu a oddiali ejakuláciu. Dlhšou výdržou môžete svoju drahú polovičku láskať ešte intenzívnejšie a ponúknuť jej možno aj niekoľkonásobné orgazmy. O ovládanie vašej túžby sa postará tlačidlo na krúžku, či diaľkový ovládač z príjemného ABS plastu s dosahom až 10 metrov. Presuňte vaše aktivity do kúpeľne a vychutnajte si jeho služby v sprche alebo vo vani, pretože samotný krúžok je plne vodotesný. Energiu mu dobijete pohodlne priloženým magnetickým USB káblom. Ovládač vodeodolný nie je a pracuje na jednu AAA batériu.
Popustite uzdu vašej fantázii, prizvite k sebe tohto skvostného pomocníka a láskajte vašu lásku trebars celú noc.

Jednoduché ovládanie je ďalším bonusom tejto pomôcky. Podržte tlačidlo power na krúžku po dobu 2 sekúnd pre zapnutie. Privíta vás rozsvietením LED diódy a zapne sa do pohotovostného režimu. Následnými krátkymi stlačeniami tlačidla zapnete a meníte jednotlivé rytmy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním tlačidla power po dobu 2 sekúnd.
Na použitie s diaľkovým ovládačom uveďte krúžok do pohotovostného stavu. Podržte spodné tlačidlo power na ovládači po dobu 2 sekúnd pre spárovanie ovládača s krúžkom. Následnými krátkymi stlačeniami tlačidla + zapnete vibrácie a posúvate sa o úroveň vyššie, krátkymi stlačeniami tlačidla power sa vraciate o úroveň späť. Pre pozastavenie vibrácií stlačte tlačidlo power po dobu 2 sekúnd. Krúžok úplne vypnete jeho vlastným tlačidlom.
V prípade lubrikácie doporučujeme len lubrikanty na báze vody, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať krúžok na penis MELO L1283 čierny:

  • elegantný a jedinečný krúžok na penis
  • štyri roztiahnuteľné flexibilné krúžky pre väčšiu podporu
  • kvalitný zamatovo hebký silikón ozdobený zlatým ABS plastom
  • ergonomicky tvarovaný stimulátor klitorisu so stimulačnými hrotmi
  • neuveriteľne tichý a výkonný motor
  • 12 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • diaľkové ovládanie s dosahom až 10 metrov
  • vodotesné prevedenie pre mokré hrátky
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna, zlatá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 10,1 cm, celková šírka 4,3 cm, celková dĺžka krúžkov 5 cm, priemer stimulátora 3,2 cm, priemer krúžkov roztiahnuteľný od 3 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria, 1 x AAA batérie
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre