ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Lubrikačné gély sada PJUR MINI COLLECTION 4x10 ml

Lubrikačné gély sada PJUR MINI COLLECTION 4x10 ml

Limitovaná sada najpredávanejších lubrikačných gélov PJUR MINI COLLECTION 4x10 ml v exkluzívnom balení. Skvelá na testovanie, cestovanie alebo ako darček.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Objavte mimoriadnu kvalitu a vyskúšajte lubrikant, ktorý vám sadne. Oslávte so značkou PJUR 25. výročie. K tejto príležitosti prinášame limitovanú edíciu lubrikačných gélov v sade PJUR MINI COLLECTION. Štyri najpredávanejšie bestsellery s výnimočným zložením, dlhoročnou skúsenosťou a 10 ml fľaštičkami vám ponúka jedinečnú možnosť vyskúšať ten pravý pre vaše potreby. Vynikajú svojou výraznou klznosťou, perfektnou hydratáciou, dokonale hebkou textúrou, nelepia a sú všetky dermatologicky testované. Toto balenie vám dopraje mnoho spôsobov ako obohatiť a skvalitniť vás sexuálny život.


PJUR ORIGINAL je prémiový lubrikant na báze silikónu, ktorý má neuveriteľne dlhotrvajúci efekt, nežmolkuje a zanecháva po použití zamatovo hebkú pokožku. Je obľúbený tiež pre masáže a hrátky vo vode.
PJUR med REPAIR glide je gél na vodnej báze s liečivými účinkami obohatený o hyaluron, ktorý pomáha regenerovať suchú, namáhanú pokožku a stará sa o ňu.
PJUR BACK DOOR Relaxing Silicone Anal Glide bol vytvorený špeciálne pre análne použitie. Obsah jojobového extraktu uvoľňuje análnu oblasť a vďaka silikónovej báze poskytuje intenzívny zážitok z vašich hrátok.
PJUR WOMAN Nude myslí na ženy s citlivou pokožkou. Prírodný lubrikant na vodnej báze neobsahuje glycerín, konzervačné látky ani parabény. Je vhodný pre každodenné použitie.

Lubrikanty na báze vody môžete použiť s erotickými pomôckami všetkých dostupných materiálov vrátane latexových prezervatívov. V prípade použitia silikónových lubrikantov sa vyvarujte silikónovým a realistickým materiálom, aby nedošlo k poškodeniu povrchu hračiek.
Toto luxusné balenie je vhodné na testovanie, vďaka veľkosti je možné ich vziať so sebou na cesty alebo ich využite ako vhodný darček.

Prečo si vybrať lubrikačné gély sadu PJUR MINI COLLECTION 4x10 ml:

  • limitovaná edícia svetovo najobľúbenejších gélov k príležitosti oslavy 25 rokov
  • mimoriadna kvalita a jedinečné zloženie
  • gély vynikajú dlhotrvajúcou klznosťou a hebkou textúrou
  • možno použiť na testovanie toho pravého či ako cestovné lubrikanty
  • na vodnej aj silikónovej báze
  • exkluzívne darčekové balenie

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 4 x 10 ml
Zloženie: PJUR ORIGINAL - Cyklopentasiloxane, Dimeticon, Dimeticonol, PJUR med REPAIR glide - Aqua (Water), Glycerin, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, PJUR BACK DOOR Relaxing Silicone Anal Glide - Dimethicone, Dimethiconol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Amyris Balsamifera Bark Oil, PJUR WOMAN Nude - Aqua (Water), Propylene Glycol, Ethoxydiglycol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Sodium Saccharin, Citric Acid
Parametre