ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Lubrikačný gél Sensuel Fisting Extreme 300 ml

Lubrikačný gél Sensuel Fisting Extreme 300 ml

Výnimočný, hodvábne jemný gél na vodnej báze špeciálne vyvinutý na intenzívne divoké hrátky a fisting praktiky. Ponúka zmyselné pohodlie a dlhotrvajúcu klznosť.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Hľadáte na svoje tajomné či divoké hrátky doplnok, ktorý vám dopraje maximálne príjemné dobrodružstvo? Vychutnajte si svoju túžbu naplno, objavte úplne novú úroveň zmyselnosti a nespútanej vášne. Pozvite do spálne tento lubrikačný gél Sensuel Fisting Extreme a venujte sa len a len vlastným zážitkom. Jedinečný gél na vodnej báze stredne hustého charakteru má krémovo hodvábnu a jemnú textúru, ktorá dopraje vašim partiám neodolateľný dotyk nehy. Rešpektuje prirodzené pH vaginálneho prostredia, osvieži pokožku a dodá jej výnimočnú a exkluzívnu vláčnosť. Poteší vás výraznou hydratáciou pokožky a extrémnou dlhotrvajúcou klznosťou, ideálnou na horúce fisting praktiky, ktorá ochráni pokožku pred poranením. Gél nelepí ani nežmolkuje, nepôsobí mastne, dobre sa vstrebáva, nezanecháva fľaky na obliečkach a je ľahko zmývateľný vodou. Má omamnú vôňu sladkých višňových cukríkov, ktorá uvoľní vaše myšlienky a navodí mimoriadnu atmosféru. Bol dermatologicky testovaný a je taktiež vhodný na použitie s erotickými pomôckami z rôznych materiálov, ako aj s latexovými prezervatívmi. Veľká praktická fľaštička s dávkovačom uľahčí jeho aplikáciu.
Nenechajte sa ničím obmedzovať a okoreňte svoje divoké predstavy v spálni.

Prečo si vybrať lubrikačný gél Sensuel Fisting Extreme:

  • zamatový, stredne hustý gél na vodnej báze na extrémne intímne hrátky
  • dokonale hydratuje pokožku a rešpektuje prirodzené pH
  • iskrivo čisté zloženie so sladkou višňovou vôňou ponúkne vynikajúce zvlhčenie
  • fantastický dlhotrvajúci klzný efekt ideálny na fisting praktiky
  • ľahko zmývateľný vodou nezanecháva fľaky
  • dermatologicky testovaný
  • hodvábna textúra nelepí ani nežmolkuje
  • kompatibilný s erotickými pomôckami aj s prezervatívmi
  • veľká praktická fľaštička s dávkovačom

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 300 ml
Vôňa: višňová
Zloženie: Aqua, Glycerín, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Hydroxyetylcellulose, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Aróma
Upozornenie: Vzhľadom na situáciu COVID-19 a výpadky výrobcov a dovozcov sa môžu uzávery fľaštičiek a ich farby líšiť od fotografií na webových stránkach.
Parametre