ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Lubrikačný gél YESforLOV UNLIMITED WARMING 100 ml

Lubrikačný gél YESforLOV UNLIMITED WARMING 100 ml

Mimoriadny hrejivý lubrikačný gél na vodnej báze YESforLOV UNLIMITED WARMING v unisex prevedení. Ultra hebká textúra s výraznými hydratačnými účinkami.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Hľadáte pre svoje intímne hrátky ten najúžasnejší lubrikačný gél, ktorý vám poskytne vzrušujúce chvíle a naprosto zmyselné zážitky? Je jedno, či ste muž, alebo žena, s týmto lubrikačným gélom YESforLOV UNLIMITED WARMING v unisex prevedení budete ako v siedmom nebi. Gél na vodnej báze v báječnej vegánskej kvalite rozlišuje jedinú vec. Fantastický a nezabudnuteľný zážitok z vášnivých momentov. Dopraje vám nielen úžasnú hodvábnu textúru, ale tiež výraznú dlhotrvajúcu kĺzavosť. Dokonalé zloženie ingrediencií s obsahom kyseliny hyalurónovej a alantoínu perfektne vyvažuje a udržiava správne pH slizníc a rešpektuje ich prirodzenú fyziológiu. Vďaka Aloe Vera mimoriadne hydratuje, upokojuje podráždenie a napomáha regenerácii kože. Ku všetkému prináša výnimočný hrejivý efekt, ktorý je dôležitý pre stimuláciu a hravú atmosféru. Je hypoalergénny, takže je vhodný aj pre citlivú pokožku, nelepí, nepôsobí mastne a zanecháva hebký a jemný pocit. Môžete ho použiť pri párových hrátkach, ale aj so všetkými materiálmi erotických hračiek a je kompatibilný aj s latexovými prezervatívami.
Oddajte sa len svojim myšlienkam a vychutnajte si sviežu a ničím nerušenú intímnu fantáziu.

Prečo si vybrať lubrikačný gél YESforLOV UNLIMITED WARMING:

  • unikátny lubrikačný gél na vodnej báze s hrejivým efektom v unisex prevedení
  • výnimočné vegánske zloženie mimoriadnej kvality
  • jemná a hebká textúra s dlhotrvajúcou klzkosťou
  • kyselina hyalurónová perfektne hydratuje
  • alantoín a Aloe Vera napomáha regenerovať podráždenú kožu
  • vyrovnáva a udržiava správne pH slizníc
  • je hypoalergénny a vhodný aj pre citlivú pokožku
  • kompatibilný s erotickými pomôckami aj s kondómami

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 100 ml
Zloženie: Aqua, Propanediol, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Sodim Polyacrylate, Allantoin, Vanillyl Butyl Ether, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf, Tromethamine
Parametre