ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Masážny a lubrikačný gél 2v1 YESforLOV ALLOVER 100 ml

Masážny a lubrikačný gél 2v1 YESforLOV ALLOVER 100 ml

Fantastický masážny a lubrikačný gél YESforLOV ALLOVER s výraznou klznosťou. Fenomenálna opojná vôňa bieleho čaju a kvetu z Bali s nádychom drevitých tónov.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Oddávate sa s partnerom v spálni luxusnej relaxačnej masáži, ktorá speje k ďalšiemu levelu erotických hier a zrazu hľadáte vhodný lubrikant vo vašom nočnom stolíku? Ak ho nemôžete nájsť, môže to byť signál na ochladnutie atmosféry. Vyvarujte sa týmto nepríjemnostiam a buďte vždy pripravení. Stačí mať tento masážny a lubrikačný gél YESforLOV ALLOVER a máte všetky esá v rukáve, ktoré vám budú stačiť k prežitiu nečakane horúcej noci. Unikátne zloženie prvotriednej vegánskej kvality na silikónovej báze je založené na špeciálnej molekule CYCLOPENTASILXANE, ktorá vyniká v extrémnej sile kĺzavosti a výnimočným dlhotrvajúcim účinkom. Vďaka tomu znižuje trenie a tým maximálne zvyšuje pohodlie, preto je gél ideálny ako pri masáži celého tela, tak i pri tých najtvrdších divokých intímnostiach. Gél je hodvábne hladký, nelepí a nepôsobí mastným dojmom. Pokožka po jeho rozotreniu a vstrebaniu zostane vláčna a zjemnená. Vhodný je aj pre citlivú kožu. Jeho kráľovskou výnimočnosťou je opojná vôňa bieleho čaju s vanilkovým nádychom, doplnená o exotickú vôňu kvetov z Bali a drevitými tónmi dreva Thanaka, silne pripomínajúca Santalové drevo. Vďaka tomu bude vaša aromaterapia ešte intenzívnejšia, dokonale uvoľní vaše zmysly a rozvinie fantáziu.
Vychutnajte si znamenie lásky, prísľub večnej vášne a delikátny pôžitok magickej vône v očarujúcom milostnom rituáli plnom elegancie a vzrušenia.

Prečo si vybrať masážne a lubrikačný gél YESforLOV ALLOVER:

  • unikátny gél na silikónovej báze ideálny pre romantickú masáž i divoké intímne okamihy
  • výnimočné vegánske zloženie mimoriadnej kvality vhodné aj pre citlivú pokožku
  • jemná a hebká textúra s extrémnou dlhotrvajúcou klzkosťou
  • znižuje trenie a skvalitňuje intenzívne zážitky aj v sprche
  • fantastická vôňa bieleho čaju a vanilky prepojená s drevitými tónmi a kvetinovým nádychom
  • uvoľní myseľ a rozvinie fantáziu pre nezabudnuteľnú rozkoš

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 100 ml
Zloženie: Cyclopentasilxane, Dimethicone, Fragrance
Parametre