ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Masturbátor CRUIZR Thrusting and Sucking

Masturbátor CRUIZR Thrusting and Sucking

Fantastický masturbátor s prirážajúcou a sacou funkciou. Rukáv z hodvábneho realistického materiálu TPE so stimulačnou textúrou zapáli plameň vášne.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Aj muži majú svoje túžby. Objavte luxusné a vzrušujúce pocity plné vášne a vychutnajte si najintenzívnejšie intímne zážitky s týmto masturbátorom CRUIZR Thrusting and Sucking. Špičkové inovatívne zariadenie v úplne elegantnom dizajne z odolného ABS plastu disponuje rukávom z jemného a zamatovo hodvábneho realistického materiálu TPE v tvare vagíny, ktorý sa vyznačuje vysokou pružnosťou a vlastnosťou dobre prijímať a udržiavať ľudské teplo. Vnútri nájdete fenomenálnu dráždivú stimulačnú textúru, ktorá sa postará o nespútané momenty. Navyše sa skvele drží v ruke a dobre sa s ním manipuluje.
Má dva extrémne výkonné motory ovládané samostatne, ktoré vás potešia v každom smere. Unikátna technológia vám ponúkne fantastické 3 rýchlosti prirážajúcich pohybov, ktoré ako búšiace kladivo poskakujú na vašom penise hore a dole a prinášajú vám tak nezabudnuteľné okamihy. Ďalej máte na výber zo 3 režimov vákuového sania, ktoré napodobňujú orálny sex. Hygienický kryt ho potom uschová a chráni pred nečistotami, takže je tiež vhodný aj na prevoz v batožine, pretože dovolenka bez neho by nebola taká skvelá.
Tento fešák síce nie je odolný proti striekajúcej vode, ale je možné vybrať jeho rukáv na opláchnutie. Energiu mu doplníte pohodlne pomocou priloženého USB kábla.
Nechajte sa vtiahnuť do deja a nasadnite na vlnu rozkoše, ktorá vám zaručí zmyselné vyvrcholenie. Jedinečný zážitok na vás už čaká.
Poobzerať sa môžete aj po ďalšom z výnimočného radu masturbátorov CRUIZR.

Jednoduché ovládanie vás nezatlčie do zeme. Krátkym stlačením prostredného tlačidla zapnete prirážací režim. Ďalším krátkym stlačením meníte rýchlosť prirážania. Pre vypnutie podržte toto tlačidlo po dobu 2 sekúnd. Krátkym stlačením tlačidla so symbolom kolieska so šípkou dovnútra zapnete funkciu sania. Ďalšími krátkymi stlačeniami meníte jednotlivé režimy vákuového sania. Pri podržaní posledného tlačidla so symbolom kolieska a šípky smerom von uvoľňujete podtlak.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho utrite vlhkou handričkou, odskrutkujte modrú objímku rukáva, vytiahnite rukáv a ten opláchnite pod vlažnou vodou. Následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť a po riadnom vyschnutí ho napudrujte a vložte späť. Tu nájdete púder, ktorý váš masturbátor privíta.

Prečo si vybrať masturbátor CRUIZR Thrusting and Sucking:

  • luxusná pánska erotická pomôcka v úplne elegantnom dizajne
  • telo sa dobre drží v ruke a je vyrobené z pevného a odolného ABS plastu
  • rukáv so stimulačnou textúrou z realistického TPE materiálu prvotriednej kvality
  • hodvábne jemný pocit s vlastnosťou perfektne prijímať a udržať ľudské teplo
  • dva neuveriteľne výkonné motory s inovatívnymi technológiami ovládané samostatne
  • 3 rýchlosti prirážajúcich pohybov povznesú váš orgazmus
  • 3 režimy vákuového sania napodobňujú orálnu slasť
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna, modrá, transparentná, oranžová
Materiál: TPE materiál, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 24 cm, šírka tela 10 cm, použiteľná dĺžka 17 cm, vnútorný priemer roztiahnuteľný od 0,6 cm
Vibrácia: nie
Pohon: dobíjací Li-on batéria
Vodeodolnosť: nie
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre