Bude sa vajíčko SVAKOM kotúľať aj k vám? 💋 DARČEK k produktom SVAKOM nad 25 € práve teraz! 💋
Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Masturbátor LELO F1 SEXTECH HIGH PERFORMANCE červený

Masturbátor LELO F1 SEXTECH HIGH PERFORMANCE červený

Masturbátor LELO F1 s duálnymi motormi, funkciou Cruise Control a technológiou SenSonic patrí medzi top produkty na trhu. Ovládanie tiež cez mobilnú aplikáciu.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Páni, kto by nemiloval rýchlosť, silné motory, vôňu výfuku, zvuk prevodovky a nablýskanú kapotu? Ak ste fanúšikovia najmodernejších technológií a radi by ste ich prepojili s vašimi intímnymi momentmi a získali tak úplne nové a úplne ohromujúce sexuálne zážitky, potom si nenechajte ujsť tento Masturbátor LELO F1 SEXTECH HIGH PERFORMANCE od oceňovanej značky LELO, inšpirovaný pravými pretekármi Formuly 1. Vďaka jedinečnému luxusnému dizajnu s dvoma motormi kombinuje F1 konvenčné vibrácie s úplne novým pocitom, aký muži zatiaľ nepoznali, a to s unikátnou technológiou SenSonic. Namiesto štandardných vibrácií jeden z motorov vydáva silné sonické vlny, ktoré prenikajú hlboko do vášho penisu, takže máte pocit, ako by to príjemne rezonovalo zo všetkých smerov naraz. Zažijete jedny z najsilnejších a najdrsnejších orgazmov vášho života. Patentované nastavenie Cruise Control vám zaistí, že nikdy nezažijete frustrujúci pokles výkonu ani pri intenzívnom používaní. Namiesto toho 10 snímačov výkonu inteligentne monitoruje a ovláda intenzitu, aby zabezpečil úplne bezproblémový a ničím nerušený zážitok. Funkcia zámku tlačidiel mu dovolí nerušene cestovať s vami. Vďaka pripojeniu cez Bluetooth a ovládaniu cez mobil vám masturbátor umožní väčšiu kontrolu nad svojím vzrušením. S touto aplikáciou LELO F1 v nádhernom technicko-športovom prostredí budete mať potešenie doslova na dosah ruky! Je kompatibilný s operačným systémom iOS aj s Android. Umožní vám experimentovať so sofistikovanými senzormi a špičkovou technológiou a utvárať si tak vašu vlastnú úroveň potešenia. Prepínaním sily motorov v aplikácii vznikne zaujímavá imitácia preraďovanie motora a zabudovaný gyroskop skúma vaše vzrušenie s počítadlom, ktoré zaznamenáva masturbačný pohyb. Môžete tiež strážiť teplotu vo vnútri.
Karoséria masturbátora je vyrobená z odolného hliníka. Rovnako ako u luxusných áut, tiež u F1 môžete nahliadnuť do vnútra a kochať sa vnútornou krásou motorov a techniky vďaka priehľadnému krytu z odolného ABS plastu s červeným podsvietením. Vnútorný rukáv je vyrobený z jemného a hodvábneho silikónu veľmi príjemného na dotyk a jeho drážkovaná textúra vás vynesie do sexuálneho neba. Na vrchnej časti je podsvietený silikónový panel s ovládacími tlačidlami. Perfektné a elegantné spracovanie z neho robí exkluzívnu pánsku hračku už na prvý pohľad.
Ničím sa neobmedzujte. Je vodeodolný, čo vám umožňuje užiť si ho napríklad aj v sprche a tiež to uľahčuje jeho čistenie. Pomocou dodávaného nabíjacieho USB kábla ho pohodlne dobijete a potom s ním môžete 2 hodiny trénovať svoju výdrž. V balení nájdete tiež pár športových rukavíc, čistiaci sprej, ceduľku na dvere, saténové vrecúško a vzorky lubrikantu.
Nasaďte si rukavice, zaraďte a vydajte sa spoločne so svojím strojom na divokú jazdu za búrlivými orgazmami.

Jednoduché ovládanie vám ponúkne rýchly odpich. Pre aktiváciu či deaktiváciu zámku tlačidiel podržte tlačidlo + a - súčasne po dobu piatich sekúnd až do zhasnutia panelu. Potom stlačte krátko tlačidlo power, čím sa naštartuje pohotovostný režim, rozbliká sa panel a spustí sa párovanie Bluetooth. Ak nebudete párovať masturbátor s aplikáciou, stlačte krátko tlačidlo power ešte raz. Motory rozpália svoje otáčky a spustí sa prvý režim oboch motorov súčasne. Na zosilnenie otáčok pridajte plyn pomocou tlačidla + a zníženie rýchlosti uberiete tlačidlom -.
Pre spárovanie s aplikáciou si ju stiahnite do mobilného telefónu. Spustite aplikáciu a riaďte sa pokynmi. Voľbou play a stlačením power rozpálite motory, tlačidlami plus a mínus upravujete jednotlivé vibrácie. Potiahnutím sprava doľava môžete sledovať technické parametre svojho nového miláčika.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať masturbátor LELO F1 SEXTECH HIGH PERFORMANCE:

  • úplný trhák medzi masturbátormi pre dokonalé potešenie z jazdy
  • dva extrémne výkonné motory
  • technológia SenSonic spôsobuje príjemné rezonancie okolo vášho penisu
  • vďaka Cruise Control budete zažívať uspokojenie bez poklesu výkonu zariadenia
  • pripojenie pomocou Bluetooth a ovládanie cez aplikáciu
  • výnimočné spracovanie z hliníka s ultra jemným silikónom a drážkami pre intenzívnejšiu stimuláciu
  • okienko z odolného ABS plastu s červeným podsvietením povznesie vizuálny zážitok
  • nabíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • vodeodolný pre mokrý závod v sprche
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna, červená, strieborná
Materiál: silikón, ABS plast, hliník
Rozmery: celková dĺžka 14,5 cm, použiteľná dĺžka 11 cm, priemer 7,2 cm, vnútorný priemer 4,1 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre