ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Návlek na penis JoyFlesh Wolf Warrior nevibračný transparentný

Návlek na penis JoyFlesh Wolf Warrior nevibračný transparentný

Návlek na penis JoyFlesh Wolf Warrior s dráždivými hrotmi, stimulačnou štruktúrou na povrchu a zajačikom na klitoris. Roztiahnuteľný realistický materiál.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Chcete partnerke pripraviť mimoriadne potešenie a zároveň byť pri tom? Prepojte svoju prirodzenú dravosť s vzrušujúcou funkciou erotických hračiek a pozvite do spálne tento návlek na penis JoyFlesh Wolf Warrior. Exkluzívny pomocník v tvare penisu v transparentnom dizajne je vyrobený z ultra hebkého a roztiahnuteľného realistického materiálu TPE, ktorý vyniká hneď v niekoľkých skvelých vlastnostiach. Je mäkký, extrémne elastický, takže je skvelý pre všetky možné veľkosti penisu, perfektne prijíma ľudské teplo a dokáže ho udržať pre absolútne autentický a nerušený pocit a jeho hladký povrch spoločne s kvalitným lubrikantom prinesie nevídanú klzkú rozkoš. Naviac je materiál bez ftalátov, takže bude tiež nezávadný a citlivý k pokožke. Nasaďte si tento návlek a uvidíte, ako skvelý orgazmus vaša drahá polovička prežije. Na svojom tele sa totiž nachádza stimulačná štruktúra a hroty, ktoré podráždia okolie lasturky tým najintenzívnejším spôsobom. Ku všetkému disponuje návlek maličkým zajačikom, ktorý pohladí klitoris a extáza v podobe výbušného vyvrcholenia bude na dosah. Vďaka ďalšej vrstve bude vaša pýcha väčšia a širšia, takže splníte sen svojej ženy o väčšej výbave. Aby návlek neskĺzol, je dômyselne zakončený pútkom, ktoré obopne semenníky a tým sa návlek bezpečne udrží na mieste. Vodotesné prevedenie ho tiež dovoľuje využiť v sprche či vo vani pre ešte túžobnejšie okamihy.
Prekvapte svoju milú jedinečným intímnym zážitkom a vychutnávajte si jej zmyselné stonanie.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať návlek na penis JoyFlesh Wolf Warrior:

  • perfektná pomôcka pre okorenenie klasického milovania
  • ultra hebký a extrémne roztiahnuteľný realistický materiál TPE
  • stimulačné hroty a drážkovanie na povrchu
  • maličký zajačik pohladí klitoris
  • návlek zväčší objem aj dĺžku vášho penisu
  • pútko za semenníky proti nechcenému skĺznutiu
  • vodotesné prevedenie pre použitie v sprche či vo vani
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: transparentná
Materiál: TPE materiál
Rozmery: celková dĺžka 16,5 cm, použiteľná dĺžka 13 cm, priemer roztiahnuteľný od 3,5 cm, dĺžka zajačika 2,5 cm, priemer zajačika 1,5 cm
Vibrácie: nie
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Rozmery:
Celková dĺžka:
0,00 cm
Použiteľná dĺžka:
0,00 cm
Priemer:
0,00 cm
Podrobnejšie rozmery: