ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Olej masážny Earthly Body Skinny Dip Cotton candy & Vanilla

Olej masážny Earthly Body Skinny Dip Cotton candy & Vanilla

100% prírodný masážny olej Earthly Body Skinny Dip z kvalitných surovín s neutrálnou vôňou. Jemná textúra nelepí, hydratuje a stará sa o pokožku.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Doprajte si romantickú predohru a fantastickú starostlivosť aj o tú najcitlivejšiu pokožku. Tento masážny olej Earthly Body Skinny Dip Cotton candy & Vanilla je presne to, čo vám nesmie chýbať vo vašej spálni. Unikátny masážny olej je vytvorený z čisto prírodných surovín. Obsahuje kvalitné komponenty ako je predovšetkým olej z konopných semien, hroznových semien, mandľového a sezamového oleja. Má výnimočne jemnú textúru, nelepí a nevytvára mastný dojem. Perfektne sa vstrebáva, dokonale hydratuje a zanecháva pokožku jemnú a vláčnu. Aj cez to poskytuje dlhotrvajúcu kĺzavosť, je vhodný k masáži celého tela. Obsah vitamínu E vyživuje vašu kožu a navracia jej pružnosť, takže bude v tej najlepšej starostlivosti ako v bavlnke. Tento olej je bez vône, resp. ponúkne iba svoje prirodzené vône z éterických olejov aby vyniklo vaše vlastné pižmo.
Nasadnite na vlnu úplnej pohody a doprajte svojej polovičke luxusný relax. Sladká odmena vás iste neminie.

Prečo si vybrať olej masážny Earthly Body Skinny Dip Cotton candy & Vanilla:

  • unikátny masážny olej čisto z prírodných zložiek
  • nedráždi ani nelepí a nezanecháva mastný pocit
  • dlhotrvajúca kĺzavosť a perfektná hĺbková hydratácia pokožky
  • vhodný aj pre tú najcitlivejšiu pokožku
  • neutrálna prirodzená vôňa olejov pre vnímanie tela partnera

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 237 ml
Zloženie: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Parfum, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Coumarin, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral
Parametre