ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Penivá bomba do kúpeľa Bohemia GIFTS Báječná ženská 100 g

Penivá bomba do kúpeľa Bohemia GIFTS Báječná ženská 100 g

Šumivá bomba do kúpeľa s olivovým olejom a extraktmi ruže pre relaxačný wellness. Stará sa o pokožku a dodá potrebnú výživu a hydratáciu.
Variant:
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Radi by ste dali najavo svojej žene, ako veľmi si ju vážite? Doprajte jej wellness priamo z pohodlia domova a darujte jej túto fenomenálnu penivú bombu do kúpeľa Bohemia GIFTS Báječná ženská. Originálna šumivá guľa pre ženy, ktorá vykúzli jedinečnú a uvoľnenú atmosféru a vďaka ktorej si vychutná relaxačný moment naplno.
Táto výnimočná bomba je s láskou ručne vyrobená v Českej republike. Efektívne šumí a zároveň sa rozpúšťa do kúpeľa, kde uvoľňuje veľmi jemné umývacie a penivé látky. Vďaka tomu šetrne a napriek tomu účinne umýva a vytvorí bohatú penu. Jej unikátne zloženie s pridaným olejom z olivovníka európskeho sa výborne stará o vašu pokožku. Pomáha zabraňovať nadmernému vysušovaniu a zanechá k vláčnu a pružnú. Extrakty z kvetov ruží a plodov šípku obsahujú flavonoidy, ovocné kyseliny a ďalšie prospešné látky, ktoré zjemňujú kožu a perfektne ju hydratujú pre zamatový pocit. Na vani navyše nezostanú žiadne mastné usadeniny a prepožičia vám svoju zvodnú kvetinovú vôňu. Stačí pridať guľu do napusteného kúpeľa, nechať rozpustiť a užiť si chvíľku pokoja. Po kúpeli sa osprchujte čistou vodou.
Cítite na svojej láske, že čoskoro buchne? Napustite jej vaňu horúcou vodou a nechajte vypeniť niečo iné, než jej nervy.

Prečo si vybrať penivú bombu do kúpeľa Bohemia GIFTS Báječná ženská:

  • unikátna a originálna gulička do kúpeľa pre nezameniteľné uvoľnenie tela i mysle
  • špičková kozmetika pre každú ženu
  • kvalitné ingrediencie obohatené o fantastický olivový olej a extrakty lístkov ruží a šípku
  • skvele sa stará o pokožku a vytvorí relaxačný kúpeľ s penou
  • chráni pred vysušovaním a dokonale hydratuje
  • zjemňuje a zanecháva vláčny a pružný pocit
  • zmyselná kvetinová vôňa osvieži aj očarí a navodí vzrušujúcu atmosféru

Parametre:


Farba: ružová
Obsah: 100 g
Vôňa: kvetinová
Zloženie: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sodium Chloride, Polysorbate 20, Tapioca Starch, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Propylene Glycol, Rosa Canina Fruit Extract, Glycerin, Aqua, Rosa Centifolia Flower Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Parfum, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool, CI 16185, CI 14720
Parametre