ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Podväzkový pás Obsessive Nesari čierny

Podväzkový pás Obsessive Nesari čierny

Fascinujúci podväzkový pás z hodvábne jemného saténu a štylového priesvitného tylu s menšími očkami. Elastický materiál sa perfektne prispôsobí postave a zlatý decentní šperk zaistí pikantnú ozdobu bruška. Štyri nastavitežné podväzky zakončené klasickou skobou uchytia vaše obžúbené pančuchy.
27.60 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • hodvábne jemný satén v kombinácii so zamatovým tylom s menšími očkami
  • odolný a vysoko pružný materiál prvotriednej kvality sa perfektne prispôsobí telu
  • pikantný sexi design s decentným zlatým šperkom ozdobí bruško
  • štyri nastavitežné podväzky s klasickou skobou uchytia vaše obžúbené pančuchy
  • zapínanie vzadu na rad háčikov

Popis produktu:

Doplňte svoj zvodný večerný outfit k dokonalosti, vezmite si na seba svoje obžúbené pančuchy, ktoré vyzdvihnú vaše krásne nohy a uchyte ich pomocou tohto jedinečného podväzkového pásu. Ten nielenže ozdobí vaše bruško, ale tiež zaistí pikantný vzhžad celého vášho tela. Nohavičky a pančuchy nie sú súčasou balenia.

Materiál a vzhžad:

Elegantný podväzkový pás v sexi čiernej farbe je ušitý z hodvábne jemného saténu prvotriednej kvality, ktorý vyniká svojou pružnosou, takže sa perfektne prispôsobí vašej postave, vyzdvihne krásu vašich kriviek a pohladí vašu pokožku s neuveritežnou nežnosou. V kombinácii so zamatovou sieovinou a skvostným zlatým šperkom sa stane vysoko príažlivým kúskom. Disponuje štyrmi nastavitežnými podväzkami zakončené klasickou skobou, ktorými uchytíte svoje obžúbené pančuchy.

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Farba:
Vlastnosti:
Materiálové zloženie:
85% polyamid, 15% elastan 
Články