ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Podväzkový pás Obsessive Chic Amoria čierny

Podväzkový pás Obsessive Chic Amoria čierny

Jedinečný sexy podväzkový pás z hodvábne jemnej a pružnej saténovej tkaniny v kombinácii s priesvitným tylom. Jedinečný strih sa perfektne prispôsobí postave a strieborný šperk ozdobí bruško. Štyri nastavitežné podväzky s klasickou skobou uchytia vaše obžúbené pančuchy.
27.60 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • hodvábne jemná saténová tkanina s priesvitným tylom prvotriednej kvality
  • odolný a pružný materiál sa perfektne prispôsobí telu
  • strieborný šperk ozdobí bruško
  • štyri nastavitežné podväzky s klasickou skobou
  • skvele uchytí vaše obžúbené pančuchy

Popis produktu:

Máte doma nádherné sexi pančuchy, ktoré nie sú samodržiace? Nenechajte ich len tak leža v skrini a pozvite ich na zvodné rande. Podčiarknu krásu vašich nôh a zaručia vám dokonalý vzhžad. Práve preto budete potrebova tento fantastický podväzkový pás, ktorý sa stane harmonickým spoločníkom vášho outfitu. Vežmi žahko uchytí vaše obžúbené pančuchy a hodí sa takmer ku každej erotickej bielizni. Pančuchy nie sú súčasou balenia.

Materiál a vzhžad:

Neuveritežne elegantný podväzkový pás v sexi čiernej farbe je ušitá z hodvábne jemného saténu v kombinácii so zamatovým priesvitným tylom, ktorý očarí svojimi rafinovanými prestrihmi. Vysoko kvalitná tkanina ponúkne pevný, ale napriek tomu pružný materiál, ktorý sa perfektne prispôsobí vašej postave, vyzdvihne krásu vašich kriviek a pohladí vašu pokožku s neuveritežnou nežnosou. Na prednej časti má strieborný šperk, ktorý ozdobí vaše bruško a disponuje štyrmi nastavitežnými podväzkami, ktoré sú zakončené klasickými skobami. Vzadu sa zapína na rad háčikov.

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Farba:
Vlastnosti:
Materiálové zloženie:
94% polyamid, 6% elastan 
Články