ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Postroj Obsessive Elianes červený

Postroj Obsessive Elianes červený

Zmyselný doplnok nielen k erotickej bielizni z hodvábne jemnej tkaniny, ktorá vyniká pružnosťou a perfektne sa prispôsobí postave. Široké prúžky okorenia váš vzhľad, zatiaľ čo nastaviteľné popruhy perfektne prispôsobíte svojim preferenciám. Prúžky na stehná imitujú podväzky a zvyšujú sebavedomie.
20.50 €
Opis tovaru

Prečo si vybrať:

  • hodvábne jemná elastická tkanina prvotriednej kvality v podobe širokých prúžkov
  • odolný a vysoko pružný materiál sa perfektne prispôsobí telu
  • imitácia podväzkov ozdobí stehná a dodajú vzrušujúce sebavedomie
  • rozkošný detail v podobe zlatého srdiečka na brušku
  • zapínanie vzadu na rad háčikov

Popis produktu:

Doplňte svoj outfit a okoreňte ešte viac atmosféru plnú túžby a neskrotnej vášne. Tento fantastický postroj ozdobí nielen vaše telo, ale tiež dodá jedinečný štýl vašej erotickej bielizni. Vyjadruje dokonalú zmyselnosť so štipkou horúceho dobrodružstva a dodáva vzrušujúce sebavedomie. Súprava nie je súčasťou balenia.

Materiál a vzhľad:

Elegantný postroj v červenej farbe je ušitý z hodvábne jemnej tkaniny prvotriednej kvality, ktorá vyniká svojou pružnosťou, takže sa perfektne prispôsobí vašej postave, vyzdvihne krásu vašich kriviek a pohladí vašu pokožku s neuveriteľnou nežnosťou. Luxusné geometrické vzory vďaka širokým pásikom ozdobia vaše telo. Ku všetkému sú nastaviteľné, aby skvele padli a dopriali vám pohodlie. Imitácia podväzkov obopne vaše stehná a skvostné zlaté srdiečko na brušku rozvinie romantickú náladu. Zapína sa vzadu na rad háčikov.

Tabuľka veľkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Články