ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Gél stimulačný SPARTAN COUPLE pre páry 40 ml

Gél stimulačný SPARTAN COUPLE pre páry 40 ml

100% vegánsky stimulačný gél pre páry pomáha zosilňovať účinky orgazmu, okamžitý účinok pre silu erekcie a výdrže. S chladivým a hrejivým efektom.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

V dnešnej uponáhľanej dobe je niekedy ťažké vypnúť hlavu a uvoľniť sa tak, aby ste na nič nemysleli. Čo si tak pomocou intímneho prípravku vyskúšať nové pocity? Potom vyskúšajte tento stimulačný gél SPARTAN COUPLE pre páry, ktorý vám s tým pomôže. Tento 100% vegánsky gél s prírodnými výťažkami vám behom okamihu zaistí silnejšie pocity pri milovaní. U mužov podporuje a zvyšuje kontrolu nad erekciou a predlžuje výdrž. Pri penetrácii sa prenáša účinok tiež na ženu a zvýši tým potešenie u oboch. Gél disponuje tiež chladivým alebo hrejivým efektom, na každého tento účinok pôsobí inak. SPARTAN je samozrejme dermatologicky testovaný a môžete ho použiť s erotickými hračkami a kondómami, vrátane latexových. Stačí malé množstvo gélu vmasírovať 2-3- minúty do penisu a ihneď pocítite jeho úžasné stimulačné účinky. Praktické malé balenie sa schová v každej kozmetickej taštičke.
Užite si vaše milovanie ešte viac, nasmerujte ho k intenzívnym a mnohonásobným orgazmom!

Prečo si vybrať gél stimulačný SPARTAN COUPLE pre páry 40 ml:

  • unikátny intímny párový gél pre kvalitnejší orgazmus a intenzívne zážitky
  • 100% vegánske zloženie s prírodnými zložkami
  • u mužov podporuje a zvyšuje kontrolu nad erekciou
  • s chladivým / hrejivým efektom
  • dermatologicky testovaný
  • kompatibilný so všetkými erotickými pomôckami aj prezervatívmi
  • praktické malé balenie vhodné na cesty

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 40 ml
Zloženie: Aqua, Glycerín, Propanediol, Olus Oil, Polyacrylamide, Aroma, C13-14 Isoparaffin, Arginne, Phenoxyethanol, Taurín, Citric Acid, Laureth-7, Metyl Lactate, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Alcohol Denat, Sodium Saccharine , Panax Ginseng Root Extract, Capsicum Frutescens Fruit Extract, Peg-60 Hydrogenaded Castor Oil, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
Parametre