ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Sviečka masážna JoyDivision Femme Fatale Chandelle de Massage 125 ml

Sviečka masážna JoyDivision Femme Fatale Chandelle de Massage 125 ml

Masážna sviečka Femme Fatale Chandelle de Massage s jemnou vanilkovou vôňou a kvalitnými kozmetickými prísadami zanecháva pokožku hebkú a hydratovanú.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Máte za sebou perný deň v práci? Prehovorte partnera, aby vám doprial relax vo forme masáže. S masážnou sviečkou Femme Fatale Chandelle de Massage od nemeckej značky JoyDivision je úspech zaručený. Najprv si užijete intímnu atmosféru pri svetle plamienka, ktorý vašu myseľ upokojí a pripraví na uvoľnenie. Po zapálení sa vosk rozpustí do príjemne teplého masážneho oleja obohateného o vysoko kvalitné kozmetické prísady, ako je kokosový olej, jojobový olej, aloe vera a vitamín B, ktoré vyživujú a starajú sa o pokožku a zanechávajú ju neuveriteľne hebkú a hydratovanú. Jemná vanilková vôňa príjemne doplní intímnu atmosféru a pohladí vaše zmysly. Je balená v dóze s praktickým skrutkovacím uzáverom, ktorý ju aj knôt chráni pred zničením. Femme Fatale je určená na viac použití, doba horenia je približne 20 minút. Po stuhnutí vosku zaskrutkujte viečko a uschovajte pre ďalšie použitie. Vďaka praktickému viečku nie je problém sviečku prihodiť do vašej tašky a vziať si ju so sebou na romantický víkend alebo dovolenku. Je dermatologicky a klinicky testovaná.
Masážne sviečky sú príjemným spestrením erotickej predohry a prinášajú vzrušujúce a zmyselné zážitky. Nenechajte sa o ne ochudobniť.

Prečo si vybrať sviečku masážnu JoyDivision Femme Fatale Chandelle de Massage 125 ml:

  • skvelé spestrenie erotickej predohry
  • kvalitné kozmetické prísady
  • jemná vanilková vôňa
  • doba horenia približne 20 minút
  • s praktickým skrutkovacím uzáverom
  • dermatologicky a klinicky testovaná

Parametre:


Farba: biela
Obsah: 125 ml
Zloženie: Cocos Nucifera Oil, Cera Alba, Glycine Soja Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Parfum, Tocopherol, Coumarin
Parametre
Paremetre:
Pre koho:
Typ:
Vôňa:
Vibrácie:
Nie
Balenie:
 
Podrobnejšie rozmery: