ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibračné vajíčko Sweet Smile RC Love Ball red

Vibračné vajíčko Sweet Smile RC Love Ball red

Tiché vibračné vajíčko Sweet Smile RC Love Ball na diaľkové ovládanie z hodvábneho silikónu pre dokonalú stimuláciu. Má 7 vibračných a pulzačných režimov.
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Hľadáte skutočne tichého, výkonného a najlepšie malého spoločníka a potešilo by vás, keby bol aj na diaľkové ovládanie? Vibračné vajíčko Sweet Smile RC Love Ball v sexi zlato červenom dizajne má všetko! Toto neuveriteľne úžasné vajíčko vás doslova rozpáli a zaručene ho budete milovať. Ultra jemné telo zo zamatovo hebkého silikónu s hodvábnou PU povrchovou úpravou ozdobené zlatým ABS plastom vás bude zmyselne hladiť. Perfektný oblý tvar vajíčka sa skvele zavádza a prispôsobí sa vo vnútri, aby ste sa cítila maximálne komfortne. Jeho extra tichý a výkonný motor vám dopraje 7 vibračných a pulzačných režimov, ktoré ovládnu vaše prežitky. Manipulačné pútko je mäkké a flexibilné a zaistí nenápadnosť v nohavičkách. Cestovný zámok tlačítka oceníte, ak si chcete vziať vajíčko kamkoľvek so sebou a zabráni tak nechcenému spusteniu v batožine. Diaľkový ovládač z odolného ABS plastu v elegantnom prevedení s dosahom až 6 metrov ponúkne vzrušujúce párové hry aj mimo spálne. Prevádzka zabezpečuje jedna batéria typu CR 2032, ktorá je súčasťou balenia. Ovládač vodeodolný nie je, avšak vajíčko je úplne vodotesné, takže jeho služby využijete tiež v sprche či vo vani. Vajíčko je nabíjateľné pomocou priloženého USB kábla, ktorý ľahko zastrčíte do naznačenej časti na základni. Po 100 minútovom nabíjaní vám poslúži takmer dve hodiny jedinečnej zábavy.
Vychutnajte si úplne novú intímnu zábavu mimo domova, alebo si v pohodlí spálne užite neodolateľné vibračné momenty.

Ovládanie je jednoduché. Uistite sa, že nie je aktivovaná funkcia zámku. Podržte tlačidlo na vajíčku po dobu 3 sekúnd. Zámok sa tak aktivuje alebo deaktivuje, na čo vás upozorní 2 x zablikaním LED diódy. Potom stačí raz krátko stlačiť tlačidlo, dióda začne pomaly blikať a vajíčko je v pohotovostnom režime. Následnými krátkymi stlačeniami tlačidla zapnete a meníte jednotlivé režimy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho podržaním tlačidla po dobu 3 sekúnd.
Pre použitie diaľkového ovládača uveďte vajíčko do pohotovostného režimu. Krátkym stlačením spodného tlačidla power zapnete alebo pozastavíte vibrácie. Vrchným tlačidlom ovládate režimy vibrácií.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibračné vajíčko Sweet Smile RC Love Ball red:

  • vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie v elegantnom dizajne
  • kvalitný zamatovo hebký silikón s hodvábnym PU povrchom
  • neuveriteľne výkonný a extra tichý motor
  • 7 silných vibračných a pulzačných režimov
  • cestovné zámok pre nechcené spustenie
  • skvelá adrenalínová zábava s erotickým nábojom mimo domova
  • vajíčko je vodotesné a dobíjacie pomocou priloženého USB kábla
  • jednoduché ovládanie
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: červená, zlatá
Materiál: silikón s PU povrchovou úpravou, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 15,5 cm, dĺžka vajíčka 6 cm, priemer 3,5 cm, dĺžka ovládača 6,3 cm, šírka ovládača 3 cm, hĺbka ovládača 2,2 cm
Vibrácie: áno
Vodeodolnosť: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria, 1 x CR 2032
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Paremetre:
Pre koho:
Stimulácia:
Typ:
Pohon:
Li-ion, 1 x CR 2032 
Napájanie:
Povrch:
Vlastnosti a funkcie:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
15,50 cm
Použiteľná dĺžka:
6,00 cm
Priemer:
3,50 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka 15,5 cm, dĺžka vajíčka 6 cm, priemer 3,5 cm, dĺžka ovládača 6,3 cm, šírka ovládača 3 cm, hĺbka ovládača 2,2 cm