ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibračné vajíčko WHISPERZ Vibrating Egg With Voice Activation black

Vibračné vajíčko WHISPERZ Vibrating Egg With Voice Activation black

Elegantné a tiché vibračné vajíčko WHISPERZ Vibrating Egg With Voice Activation z hodvábneho silikónu má 10 vibračných režimov a hlasové diaľkové ovládanie.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Prežite neodolateľné párové hry kdekoľvek si budete priať. S týmto vibračným vajíčkom WHISPERZ Vibrating Egg With Voice Activation v elegantnom čiernom prevedení si môžete vychutnať adrenalínovú zábavu mimo vašu spálňu bez odhalenia. Vajíčko zo zamatovo hebkého a jemného silikónu prvotriednej kvality je bezpečné pre ľudskú pokožku a zmyselne pohladí vaše partie. Je príjemne ergonomicky tvarované pre ľahké zavádzanie a tak si aj začiatočníci môžu túto pikantnosť vyskúšať. Flexibilné mäkké manipulačné pútko s ovládacím tlačidlom má krásne zdobenie v podobe striebornej špičky z odolného ABS plastu, ktoré ukrýva LED diódu. Mini motorček v špičke pútka bude báječne stimulovať váš klitoris v nohavičkách. Pôvabný dizajn vajíčka vás očarí a prinesie nielen do vašej postele vzrušujúce momenty. Diaľkový ovládač z ABS plastu s hodvábnou PU povrchovou úpravou má dosah až 7 metrov a keď ho dáte do ruky partnerovi, môžete sa spoľahnúť na neočakávané divoké impulzy, ktoré napnú vaše očakávania a chuť. 10 silných vibračných a pulzačných režimov má na starosti výkonný motor s extrémne tichým chodom pre úplnú diskrétnosť. Zájdite si napríklad na prechádzku a verte, že na ňu budete chcieť chodiť čoraz častejšie. Mimoriadnosť tohto vajíčka sa ukrýva práve v ovládači, ktorý disponuje hlasovým ovládaním. Stačí na neho prehovoriť alebo si užívať hlasné povzdychy a vajíčko na ne bude reagovať. Váš hlas tak nikdy neznel viac sexi. Vajíčko je odolné proti striekajúcej vode pre mokré hry v sprche a ľahkú údržbu a dobijete mu energiu pomocou priloženého USB kábla. Diaľkový ovládač vodeodolný nie je a poháňa ho jedna batéria typu CR 2032, ktorú nájdete v krabičke.
Doprajte si ojedinelý luxus aj mimo domova a nasadnite na vlnu vášne, ktorá je nenápadná aj keď si priamo hovorí o vyššiu hlasitosť búrlivých orgazmov.

Jednoduché ovládanie ho dovolí rýchlo použiť naozaj kdekoľvek. Podržte tlačidlo power na špičke pútka po dobu 3 sekúnd pre zapnutie pohotovostného režimu. Vajíčko vás privíta rozsvietením LED diódy a krátkou vibráciou. Následnými krátkymi stlačeniami tlačidla zapnete a meníte režimy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním tlačidla power na 3 sekundy.
Pre použitie diaľkového ovládača uveďte vajíčko do pohotovostného režimu. Zapnite ovládač pomocou pridržania jeho tlačidlá power na 3 sekundy. Rozsvieti sa LED dióda a ovládač je pripravený na použitie. Vibrácie zapnete a meníte krátkym stlačením tlačidla so symbolom vlniek, pre pozastavenie vibrácií podržte tlačidlo po dobu 3 sekúnd. Pre aktiváciu hlasového ovládania krátko stlačte tlačidlo so symbolom mikrofónu. Pre deaktiváciu toto tlačidlo podržte po dobu 3 sekúnd. Ak podržíte tlačidlo power na ovládači po dobu 3 sekúnd, vypnete ako ovládač, tak i vajíčko.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibračné vajíčko WHISPERZ Vibrating Egg With Voice Activation black:

  • elegantné vajíčko na diaľkové ovládanie
  • príjemné flexibilné manipulačné pútko s mini motorčekom pre stimuláciu klitorisu
  • kvalitný zamatovo hebký silikón ozdobený strieborným ABS plastom
  • neuveriteľne tichý diskrétny chod a výkonný motor
  • 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • unikátne hlasové ovládanie na ovládači
  • vodeodolné prevedenie pre mokré radovánky v sprche
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna, strieborná
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 15,8 cm, dĺžka vajíčka 7 cm, priemer 3,3 cm, dĺžka ovládača 6 cm, šírka ovládača 3,9 cm, hĺbka ovládača 2,2 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria, 1 x CR 2032
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Paremetre:
Pre koho:
Stimulácia:
Pohon:
Li-ion, 1 x CR 2032 
Napájanie:
Povrch:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
15,80 cm
Použiteľná dĺžka:
7,00 cm
Priemer:
3,30 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka 15,8 cm, dĺžka vajíčka 7 cm, priemer 3,3 cm, dĺžka ovládača 6 cm, šírka ovládača 3,9 cm, hĺbka ovládača 2,2 cm 
Zaradenie do kategórií
Vibračné vajíčka