ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibračné vajíčko ZALO AMORETTE remote control ružové

Vibračné vajíčko ZALO AMORETTE remote control ružové

Vibračné vajíčko ZALO AMORET z hodvábneho prémiového silikónu s púzdrom ako diaľkovým ovládačom. 5 vibračných režimov s možnosťou prepojenia s telefónom.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Rada si vychutnávate výnimočné intenzívne chvíľky sama doma či s partnerom a láka vás presunúť zmyselnú aktivitu aj mimo svoju spálňu? Doprajte si luxusné uspokojenie a doplňte svoju domácu zbierku erotických pomôcok o toto unikátne vibračné vajíčko ZALO AMORET. Fantastický retro dizajn v staroružovej farbe je kombinovaný s modernými funkciami pre vaše najbáječnejšie orgasmické prežitky. Vajíčko s krídelkami je vyrobené z ultra hebkého a zamatovo jemného prémiového silikónu najvyššej potravinárskej kvality a zaručene sa postará o výnimočný pocit motýlikov v bruchu. Možno ho využiť ku stimulácii bradaviek či klitorisu a pri zavedení perfektne padne a vyhľadá bod G, čo ženy považujú za najcitlivejšiu erotickú zónu. Mäkké flexibilné manipulačné pútko sa nenápadne schová v nohavičkách pri adrenalínových hrátkach vonku a je zakončené guličkou, v ktorej sa nachádza ovládacie tlačidlo.
Poteší vás veľmi výkonný a extrémne tichý motor, ktorý vaše intímne zámery neprezradí. Na výber máte prednastavených 5 vibračných a pulzačných režimov, ktoré vás iste nenechajú chladnú. Púzdro z odolného ABS plastu, ktoré slúži k bezpečnému uschovaniu napríklad aj na cestách má ešte jednu mimoriadnu vlastnosť. Funguje ako diaľkový ovládač s dosahom až 8 metrov. Rozšíri možnosť o ďalších 5 intenzít sily vibrácií pre každú z nich. Ku všetkému disponuje špeciálnym senzorom, ktorý ovláda vibrácie jednoduchým pohybom vajíčka. Stačí s ním rôzne otáčať a intenzita vibrácie sa bude meniť. S mobilnou aplikáciou ZALO REMOTE, ktorú si zadarmo stiahnete pre IOS aj Android. Pomocou Bluetooth získate ďalšie vibračné rytmy, budete mať možnosť vytvárania vlastných kriviek, ovládania hudbou či intuitívnym dotykom na displeji telefónu.
Aká škoda by bola nevyskúšať ho vo vášnivej kombinácii s teplou vodou. Preto je vajíčko IPX7 vodotesné, aby vás urobilo šťastnou v sprche či vo vani. O nabíjanie sa postará priložený USB kábel. Púzdro vodeodolné nie je a vložíte doň jednu batériu typu CR 2032, ktorú nájdete v krásnom darčekovom balení.
Nechajte Amorka, aby vás trafil šípom lásky a uniesol na obláčiku do erotického raja.

Jednoduché ovládanie si rýchlo podmaníte. Krátkym stlačením tlačidla na guľôčke ho uvediete do pohotovostného režimu. Rozsvieti sa LED dióda. Následnými krátkymi stlačeniami tlačidla zapnete a meníte jednotlivé režimy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho dlhým podržaním tlačidla po dobu 3 sekúnd.
Pre diaľkové ovládanie zapnite vajíčko do pohotovostného stavu. Krátkym stlačením tlačidla ZALO na ovládači zapnete ovládač a tromi krátkymi vibráciami vajíčka sa dokončí párovanie. Následne je aktivovaný pohybový senzor. Pohybom ovládača sa menia vibrácie vajíčka. Opakovanými krátkymi stlačeniami tlačidla ZALO meníte jednotlivé vibračné rytmy. Pre zmenu intenzity krátko stlačte tlačidlo + pre pridanie a tlačidlo - pre ubranie sily vibrácie. Pri podržaní tlačidla ZALO po dobu 3 sekúnd vypnete obe zariadenia.
Pre spárovanie s telefónom si stiahnite aplikáciu ZALO REMOTE do vášho telefónu. Zapnite vajíčko do pohotovostného režimu a riaďte sa pokynmi aplikácie.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať vibračné vajíčko ZALO AMORET:

  • fantastické vajíčko s krídelkami v retro dizajne s veľkým množstvom moderných funkcií
  • zamerané na stimuláciu bodu G alebo klitorisu
  • vyrobené zo zamatového potravinárskeho silikónu prvotriednej kvality
  • neuveriteľne tichý a výkonný motor s 5 vibračnými a pulzačným režimami
  • originálne púzdro pre bezpečné uschovanie funguje ako diaľkový ovládač
  • pohybový senzor a 5 možností nastavenia intenzity sily vibrácií
  • kompatibilné s mobilnou aplikáciou pre ešte viac zábavy
  • ideálne pre zmyselné aktivity mimo domova
  • vodotesné prevedenie IPX7 ponúkne mokré hrátky v sprche alebo vo vani
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová, strieborná
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka vajíčka 15,5 cm, použiteľná dĺžka 6,5 ​​cm, priemer 3 cm, dĺžka ovládača 8,7 cm, šírka ovládača 5,8 cm, hĺbka ovládača 4 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria, 1 x CR 2032 batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Paremetre:
Pre koho:
Stimulácia:
Typ:
Pohon:
Li-ion, 1 x CR 2032 
Napájanie:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
15,50 cm
Použiteľná dĺžka:
6,50 cm
Priemer:
3,00 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka vajíčka 15,5 cm, použiteľná dĺžka 6,5 cm, priemer 3 cm, dĺžka ovládača 8,7 cm, šírka ovládača 5,8 cm, hĺbka ovládača 4 cm